FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

CORESPONDENȚĂ DIN ISLANDA Tăcere în primele 12 minute pe stadion la Islanda - România! Care este motivul

Tăcere în primele 12 minute pe stadion la Islanda - România!
Tăcere în primele 12 minute pe stadion la Islanda - România!

Articol de - Publicat miercuri, 01 septembrie 2021 11:38 / Actualizat miercuri, 01 septembrie 2021 18:18

Fanii din Islanda protestează împotriva propriilor internaționali, acuzați de agresiuni sexuale, și nu îi vor încuraja la începutul meciului contra României.

Asociația suporterilor echipei naționale a Islandei (Tólfan) a hotărât să protesteze după scandalul violenței împotriva femeilor în care au fost implicați jucătorii propriei selecționate, acuzați în mai multe cazuri de agresiuni sexuale.

Fanii nordici nu îi vor îi încuraja pe albaștri în primele 12 minute ale partidei cu România. Au anunțat această campanie într-un mesaj postat pe Facebook, campanie al cărei motto este „Nu fi idiot! Violența e o prostie în toate formele ei”.

„Al 12-lea jucător va participa la meci, dar va sta tăcut în primele 12 minute”, au explicat fanii nordicilor.

Islanda - România » Fanii cer „o revoluție”

Cer „o revoluție, pentru a avea o societate mai sănătoasă. Iar lumea fotbalului trebuie să fie acum în centrul acestei revoluții, din cauza comportamentului jucătorilor și a reacției anormale a autorităților din federație", care au ascuns multă vreme abuzurile internaționalilor.

În același timp însă, Tolfan cheamă compatrioții la meciul cu România. Să vină la stadion. Cu mesajul „Înainte, Islanda!”.

Vinovatul pentru agresiunea din 2017 a rămas în lotul Islandei!

Nici o măsură luată împotriva celui acuzat pentru agresarea lui Thorhildur Gyda Arnarsdottir, în septembrie 2017. Jucătorul avea 21 de ani atunci. Și este acum parte din grupul pentru confruntările din preliminariile CM 2022. Nu i s-a dezvăluit numele. 

Pentru meciurile din septembrie, selecționerul Arnar Vidarsson nu are o mulțime de jucători importanți: Gylfi Sigurdsson, MVP-ul Islandei, anchetat în Anglia pentru pedofilie și suspendat de Everton pe durata investigației, căpitanul Gunnarsson (infectat cu COVID-19), A. Finnbogason, Magnusson și Ingason, accidentați, plus Ragnar Sigurdsson, Traustason și Bödvarsson, neconvocați. Acum, și Sigthorsson și Sigurjonsson. Ultimii doi au fost înlocuiți cu Vidar Kjartansson (Valerenga) și Gisli Eyjolfsson (Breidablik).

Corespondență din Islanda: Reporterii GSP au fost la antrenamentul României

Citește mai multe știri despre Islanda - România:

Dennis Man a recunoscut ce va face dacă se califică cu România la Mondial

România va juca meciul cu Islanda cu fani în tribune: „Speranță. Asta așteptăm de la ei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
109002363848705
Mumu Iepsd  •  01 Septembrie 2021, 14:35

GSP e in stare sa schimbe si celebrul citat din Hamlet: "A Fii sau a nu Fii" in loc de a fi sa a nu fi... Mama ei de gramatica!

1177177172317584
Christian Ciuca  •  01 Septembrie 2021, 12:46

campanie al cărui motto este „Nu fii ***!...nu fii , nu fiice, nu nimic...nu jurnalisti , zero gramatica ....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ali.bec
ali.bec  •  01 Septembrie 2021, 12:27
Postat de Paolo DiCanio pe 01 Septembrie 2021, 11:52

„Nu fii ***! Violența e o prostie în toate formele ei”. Cum e greu de crezut ca islandezii au afisat banner-ul agramat in limba romana, mai ramane varianta ca autorul articolului sa fi lispit de la scoala sau sa treaca prin ea ca gasca prin apa! Hai, bai, Theodor Jumatate, chiar nu stii conjugarea verbului "a fi"? Ce dracu', e chestie de clasa a III-a!

Așa scriu Gesepistii. Exact cum joaca echipa naționala fotbal. GSP/Ioanitoaia echivalent cu FRF/Burlă.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează