FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

ISLANDA - ROMÂNIA. Mobilizare maximă pentru baraj » Rădoi i-a cucerit pe „tricolori”: „N-am mai văzut așa ceva până să vină Mirel”

Meciul dintre Islanda și România va avea loc joi, de la 21:45,
Meciul dintre Islanda și România va avea loc joi, de la 21:45,

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2020 15:09 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 19:14

Sergiu Hanca (28 de ani), mijlocașul polonezilor de la Cracovia, a fost din nou convocat de Mirel Rădoi la naționala României, așa cum se întâmplase și la meciurile de luna trecută, cu Irlanda de Nord (1-1) și Austria (3-2). 

  • Meciul dintre Islanda și România va avea loc joi, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV;
  • Dacă va trece de Islanda, România va înfrunta Ungaria sau Bulgaria, pe 12 noiembrie, pentru un loc la Euro 2020.

Internaționalul a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre însemnătatea „barajului” cu Islanda, dar și despre noutățile pe care le-a remarcat în prima reprezentativă odată cu venirea lui Mirel Rădoi. 

„Cred că meciul cu Islanda  e cel mai important din carieră! Am câștigat trofee, am jucat finale, dar aici reprezinți o țară întreagă, joci pentru tot ceea ce înseamnă această țară. Nu trebuie să existe nicio presiune. Trebuie doar să existe atitudine și plăcerea de a juca fotbal, iar restul vin de la sine. 

Unitatea grupului e cel mai mare câștig de la venirea lui Mirel Rădoi, la fel ca dorința de a munci mai mult. Nu am văzut aceste lucruri înainte. Jucătorii au plecat pozitivi la cluburile lor și au încercat să joace cât mai bine pentru a fi convocați din nou la următoarele meciuri. Sunt încrezător 100% înaintea acestui meci. Nu mă tem de nimic, aștept meciul, atâta tot”, a spus Hanca, în cadrul unei conferințe online găzduită pe pagina de Facebook a naționalei. 

VIDEO Islanda - România: totul despre semifinala barajului pentru EURO 2020

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

Islanda - România se joacă fără fani, în ciuda deciziei UEFA! Ce au stabilit oficialii islandezi

Speranțe mari pentru națională! Maxim și Hanca au marcat la ultimul meci înaintea duelului cu Islanda

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
853246084756615
Marcel Popa  •  04 Octombrie 2020, 17:47

Laude si iar laude ,santem inexistenti in fotbalul european.Au gagici masini si bani.In privinta fotbalului santem departe.Sarbii sant titulari,unde joaca ,noi ,rezerve.Radoi inca nu a cucerit nimic,ar trebui sa o invete pe consoarta lui unde se parcheaza masina in Bucuresti .Ma indoiesc ca prindem europenele ,liga 1 e pamant de flori.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează