FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Încă o pierdere pentru Mirel Rădoi » Cristea părăsit cantonamentul și ratează amicalul Anglia - România

Iulian Cristea a suferit o accidentare // foto: Imago +49   FOTO
Iulian Cristea a suferit o accidentare // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iunie 2021 11:00 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 12:56

Iulian Cristea (26 de ani), fundașul central de la FCSB, convocat de urgență pentru „amicalele” României cu Georgia (scor 1-2) și Anglia (programat pe 6 iunie), a părăsit cantonamentul „naționalei”.

Selecționerul Mirel Rădoi a pierdut doi fotbaliști în perspectiva meciului amical cu Anglia. Pe lângă Florin Tănase, eliminat în meciul cu Georgia, scor 1-2, va rata meciul cu selecționata Albionului și Iulian Cristea.

Iulian Cristea ratează „amicalul” cu Anglia

Frf.ro anunță că Iulian, care a rămas în afara lotului de 23 de jucători pentru România - Georgia, în urma unui traumatism resimțit la piciorul stâng, a părăsit cantonamentul echipei naționale.

Cristea fusese convocat de urgență din cauza accidentării lui Andrei Burcă.

Note după România - Georgia 1-2

Încă o pierdere pentru Mirel Rădoi » Cristea părăsit cantonamentul și ratează amicalul Anglia - România

Prestația românilor a fost îngrijorătoare, în perspectiva următorului „amical”, cu Anglia, de pe 6 iunie. Singurul „tricolor” care a fost răsplătit cu o notă mai mare de 5 în Gazeta Sporturilor de astăzi a fost Andrei Ivan, care a primit 7. 

În rest, mediocritate. Alibec, Hagi, Budescu, Maxim, Olaru, Sorescu și Andrei Vlad au primit 5, restul nu au luat note de trecere!

Cel mai „șifonat” a ieșit Florin Tănase, eliminat în minutul 42 după o ieșire nesportivă. Fotbalistul de la FCSB a primit nota 2! Nu a stat mult mai bine nici selecționerul Mirel Rădoi, notat cu 3.

De cealaltă parte, un singur fotbalist a fost notat cu un calificativ sub 5! Este vorba despre unul dintre fundașii centrali, Kvirkvella, care a fost eliminat pentru cumulul de cartonașe galbene.

7a fost nota primită de Willy Sagnol, selecționerul Georgiei

România - Georgia: doar 500 de suporteri în tribune

România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
+45 FOTO

Deși s-au pus în vânzare 3.800 de bilete, în tribunele de pe „Ilie Oană”, au fost doar vreo 500 de fani, printre care și o mână de gruzini. Aceasta a fost prima reîntâlnire a suporterilor cu naționala, acasă, de la partida cu Suedia (0-2), din 15 noiembrie 2019.

Într-o atmosferă destul de molcomă, încălzită de tribune rareori, „tricolorii” au intrat pe teren cu un banner pe care scria: „După 565 de zile, cea mai frumoasă oră: împreună în peluza tricoloră!”.

VIDEO. Mihai Stoichiță, după înfrângerea din amicalul cu Georgia, scor 1-2

Citește mai multe știri despre România - Georgia 1-2:

Mirel Rădoi, făcut praf: „Olăroiu e în tribună, iar pe bancă marionete! Îl aduce pe Tănase, să zică nașul că ia 86 de milioane pe el”

Cosmin Olăroiu, franc: „Nu se poate construi nimic la noi!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1578362032478810
Tihamér Takó  •  03 Iunie 2021, 15:53

O nationala de nota 2-5 nu a mai avut tara noastra. Tanase,Hagi,Nedelcearu,Ganea,Marin,Cicaldau sau Chiriches un pumn de *** pe gazonul verde.Cred ca este nevoie de o revizuire a selectiei.In liga 1 avem jucatori mult mai buni ca cei adusi acasa din alte campionate,si trebuie recunoscut si faptul,ca avem si selectioneri mult mai potriviti pentru nationala.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

347655969058390
Ion Popescu  •  03 Iunie 2021, 12:49

Burleanu + Stoichita - DEMISIA !

1223953254372879
Alexandru Cristian Vasile-Bugarin  •  03 Iunie 2021, 12:03

Cand ai doar 500 de spectatori, demisia e obligatorie!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează