FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA-GERMANIA

Joshua Kimmich ne-a lăudat la conferința de presă: „Fiecare meci e crucial! Românii sunt puțin mai puternici”

Joshua Kimmich (26 de ani) în meciul cu Islanda, câștigat cu 3-0 FOTO Imago
Joshua Kimmich (26 de ani) în meciul cu Islanda, câștigat cu 3-0 FOTO Imago

Articol de - Publicat duminica, 28 martie 2021 12:49 / Actualizat duminica, 28 martie 2021 13:22

Joshua Kimmich (26 de ani), mijlocașul naționalei Germaniei, a participat la conferința de presă premergătoare meciului cu România, din a doua etapă a preliminariilor CM 2022.

Jucătorul lui Bayern Munchen a vorbit despre echipa națională a României și a comparat-o cu Islanda, primul adversar al nemțiilor din preliminariile Cupei Mondiale. Joshua Kimmich crede că selecționata pregătită de Mirel Rădoi este mai puternică decât reprezentativa Islandei, chiar dacă nordicii ne-au învins în barajul pentru EURO 2020, scor 1-2.

Joshua Kimmich, despre România

„Doar prima echipă se califică direct, așa că fiecare joc este crucial. Românii sunt puțin mai puternici la fotbal decât islandezii, așa că trebuie să fim atenți în fiecare moment al meciului”

Joshua Kimmich, primul „11” al Germaniei

„De obicei, depinde de adversar. Indiferent dacă jucăm cu trei sau patru fundaşi, suntem destul de flexibili. E alegerea antrenorului naționalei”

Kimmich a vorbit și despre poziția sa din teren: „Această discuție nu se va termina niciodată. Am vorbit de mai multe ori. Mă simt foarte confortabil la mijloc pentru că acolo dau cel mai bun randament pentru echipă. Nu sunt cineva care nu își dorește să ajute echipa. Decizia finală îi va aparține antrenorului”

Nu neapărat. Nu vom ajunge în situația în care să avem marcaj om la om, dar e clar că cine va fi în zona aia va trebui să stea foarte aproape de el. În momentul de față, din punctul nostru de vedere, Kimmich este «motorul» echipei.
- Mirel Rădoi, selecționer România

Kimmich este un jucător în formă, important și se află în angrenajul echipei Germaniei. Însă, cu toții ne concentrăm cum să oprim întreaga echipă, nu doar un jucător.
- Alexandru Maxim, mijlocaș România

90 de milioane de €este cota de piață a lui Joshua Kimmich, conform Transfermarkt. În comparație, lotul României valorează 93,95 milioane de euro

51 de selecțiia strâns mijlocașul pentru „Die Mannschaft”

Am văzut de-a lungul vremii de multe ori România. Dintotdeauna a avut jucători tehnici, care înainte de toate vor mingea, vor să joace cu ea şi vor să verticalizeze. În special axul central al liniei mediene e puternic, driblează foarte bine, sunt foarte periculoşi în ofensivă şi în faza de finalizare.
- Joachim Low, selecționer Germania

VIDEO. Totul despre România - Germania » Cum ar putea arăta primul ”11” al tricolorilor contra Germaniei

Citește și alte știri despre echipa națională:

Insider de la antrenamentul României » Rădoi e gata să joace tare și cu Germania: strategie cu două vârfuri

Dezvăluiri de la fostul selecționer despre naționala Germaniei: „Christoph Daum mi-a spus o chestie interesantă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1968213743293712
Mada Madalina  •  28 Martie 2021, 17:26

Ne bat rau Nemtii.....din 0qcate 0-4 si cred ca sunt optimist

Vezi toate comentariile (1)
Comentează