FOTBAL  »  NATIONALA  »  BRAZILIA - ROMÂNIA, MIERCURI, ORA 03:50, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

La Mogoşoaia, Răzvan a condus antrenamentul în civil

Articol de - Publicat duminica, 05 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 04 iunie 2011 22:51

Răzvan Lucescu a asistat la şedinţa de pregătire dinaintea plecării lotului în Brazilia şi l-a ajutat pe secundul Iovan, dîndu-le indicaţii ”tricolorilor”.


Fostul selecţioner a apărut la terenul 2 de la Mogoşoaia, la 12:40, cînd fotbaliştii care n-au jucat ori au făcut-o puţin cu Bosnia efectuau exerciţii de încălzire sub comanda secunzilor Ştefan Iovan şi Bogdan Stelea. Asta în spatele porţilor închise.

Aparaţia lui Răzvan nu i-a surprins însă prea tare pe cei 13 "tricolori" aflaţi pe gazon, semn că aceştia nu ştiau încă de decizia antrenorului lor de a renunţa postul său.

S-au mirat totuşi că Lucescu jr. era îmbrăcat civil şi nu în echipamentul de antrenament. Şi-au văzut însă de treabă, mai ales că fostul selecţioner chiar s-a implicat de pe margine şi le-a dat indicaţii tehnico-tactice. "Cornele, controlează mingea pe zonă liberă şi apoi pasezi", i-a explicat Răzvan tînărului Râpă.

A mîncat cu jucătorii
La finalul sesiunii, care a durat 45 de minute, tehnicianul a vrut parcă să le arate că el este încă şeful lor: "«Verzii», 20 de flotări fiindcă aţi pierdut!". Secundul Iovan a intervenit spre a-şi întări autoritatea: "Da, da, 20 de flotări!".

Răzvan a mai zăboit 15 minute pe teren la o discuţie cu preşedintele Mircea Sandu şi cu directorul general Ionuţ Lupescu, după care a mers la hotelul din cadrul bazei şi a mîncat împreună cu "tricolorii". Înainte să plece, le-a transmis acestora că nu va face deplasarea în America de Sud: "Vă mulţumesc tuturor, aţi fost extraordinari, rămîneţi la fel de uniţi şi sigur vă puteţi califica la Euro 2012!". A plecat de la Mogoşoaia la ora 15:15, dîndu-le însă o mică speranţă "tricolorilor" că s-ar putea totuşi să-i conducă la amicalul de lux cu Brazilia.

Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep


Comentarii (1)
brod
brod  •  05 Iunie 2011, 17:56

accentul cade, firesc, pe eleganta lui razvan lucescu. si pe inteligenta lui. pacat ca, dupa pacaleala cu demisia lui forminte, dl ioanitoaia nu mai prea indrazneste...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează