FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

LIVEBLOG Boloni a negociat azi la sediul FRF! Ultimele detalii despre subiectul momentului

Ladislau Boloni +7   FOTO
Ladislau Boloni

Articol de , - Publicat vineri, 07 ianuarie 2022 18:05 / Actualizat vineri, 07 ianuarie 2022 18:07

Ladislau Boloni (68 de ani), principalul favorit pentru postul de selecționer al naționalei României, a negociat astăzi, la sediul FRF, preluarea primei reprezentative. GSP.ro te ține la curent cu toate noutățile de la Casa Fotbalului. 

UPDATE 18:00 Boloni a plecat de la restaurant

Ladislau Boloni a plecat în urmă cu puține momente de la restaurant, însoțit de un șofer al Federației Române de Fotbal:

Boloni a negociat azi la sediul FRF! Ultimele detalii despre subiectul momentului

UPDATE 17:35 Boloni și FRF negociază și mâine

Boloni și Stoichiță au plecat de la Federație să ia masa împreună la un restaurant din București. Mâine, se reiau negocierile. Din informațiile GSP, discuțiile de azi dintre FRF și Boloni au decurs conform planului pentru federali. Boloni rămâne principalul favorit să preia prima reprezentativă.

UPDATE 16:05 Boloni a plecat de la Casa Fotbalului fără să ofere declarații

La ora 16:05, Ladislau Boloni a părăsit sediul Federației, după nu mai puțin de patru ore și jumătate de negocieri. Boloni a plecat de la Casa Fotbalului însoțit de Mihai Stoichiță, directorul tehnic de la FRF. Cei doi au trecut pe lângă „armata” de ziariști fără să ofere declarații, s-au urcat în mașina condusă de Stoichiță și s-au făcut nevăzuți.

Știrea inițială:

Joi seara, Ladislau Boloni a aterizat în România. La sosirea pe pământ românesc, de la Nisa (Franța), Boloni a fost întâmpinat de Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal.

Adevărul despre plecarea lui Bölöni de la națională în 2001: puțini știu detaliile
românia
Adevărul despre plecarea lui Bölöni de la națională în 2001: puțini știu detaliile

Ladislau Boloni, negocieri la sediul FRF 

Tot alături de directorul tehnic al FRF se află Boloni și în aceste momente. Cei doi, plus Răzvan Burleanu, președintele Federației, discută chiar acum, la Casa Fotbalului, preluarea postului de selecționer de către experimentatul antrenor!

Spre finalul anului trecut, FRF a mai purtat o rundă de negocieri cu Boloni, la Nisa. „Loți are niște cereri rezonabile, care pot fi îndeplinite”, declara recent Stoichiță.

+3 FOTO

Boloni a mai avut un mandat la națională

Ladislau Boloni a mai antrenat echipa națională între iulie 2000 și iulie 2001. În acel mandat pe care l-a avut la națională, Boloni preluase echipa la startul preliminariilor pentru Mondialul din 2002 şi a demisionat înainte de ultimele două meciuri, pentru a pleca la Sporting Lisabona. Boloni a antrenat prima reprezentativă pentru 13 meciuri. Bilanțul? 8 victorii, 2 egaluri, 3 înfrângeri.

CV Ladislau Boloni

  • Statut: liber de contract din mai 2021, când s-a despărțit de Panathinaikos
  • Vârstă: 68 ani
  • Vechime ca antrenor: 27 ani
  • Performanțe: titlu, Cupa, Supercupa Portugaliei (Sporting); titlu, 2X Supercupa Belgiei (Standard); Cupa Golfului (Al Jazeera)
  • A mai fost selecționerul României între iulie 2000 și iunie 2001
  • Nu a antrenat niciodată în Liga 1. A fost dorit recent de Sepsi, însă a refuzat propunerea

Venirea lui Boloni la națională, criticată de un fost internațional: „E pierdut de realitatea fotbalului din România”

Două teste tari pentru naționala U20 în martie » Ce amicale a perfectat FRF

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
anonim91
anonim91  •  08 Ianuarie 2022, 04:19
Postat de sibelius pe 07 Ianuarie 2022, 18:45

Acum ne mai trebuie doar jucatori.

Corect!

787717861358051
Nechifor Vlad Marian  •  08 Ianuarie 2022, 02:24
Postat de calinescu_ pe 07 Ianuarie 2022, 13:06

UDMR -ul pune antrenor la nationala ROMANIEI...!!! BYOLONY era bun acum 10 ani , intre timp a devenit expirat , a se vedea ultimele lui aventuri ...!!!!

Nu UDMR-ul...ci Viktor Orban :))

danny_l
danny_l  •  07 Ianuarie 2022, 23:15
Postat de submarina pe 07 Ianuarie 2022, 20:01

Cred că e o premieră pentru România când selecționerul este ales după atâtea runde de negocieri (deocamdată încă nimic nu este clar). Ăsta ar putea fi atât un semn bun cât și unul obișnuit de dezastruos...de la câștigarea unui campionat european până la cel mondial!...sau ratarea tuturor obiectivelor.

Si chiar daca l-au scos la restaurant ,nu cred ca va accepta,are nevoie de mai mult timp sa formeze o Nationala tare,dar e posibil sa o faca si in 2 ani,poate are noroc si ne califica la un turneu Final,apopi poate lucra in liniste,atata timp cat nu ai rezultate,ca Selectioner ,nu ai liniste,nu poti construi,vedeti ce facea Radoi ,schimba intru-na,si asta pentru ca era presat de rezultatele slabe,sper ca Loti va putea sa inchege o Nationala de care sa ne mandrim,ii dorim succes,asta daca va accepta.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează