FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Șefii FRF s-au întors de la negocierile din Franța » Când va fi numit noul selecționer + cum justifică Stoichiță ascunderea voturilor

Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu
Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 decembrie 2021 21:18 / Actualizat miercuri, 29 decembrie 2021 22:02

Răzvan Burleanu, președintele FRF, și Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice, s-au întors miercuri seară de la Nisa, acolo unde au discutat cu Ladislau Boloni (68 de ani) posibilitatea ca acesta să preia prima reprezentativă a României.

După ce au purtat discuții preliminare cu Adrian Mutu și Edi Iordănescu, oficialii Federației au zburat ieri în Franța pentru a discuta cu Ladislau Boloni despre o posibilă colaborare.

La revenirea în țară, cei doi au oferit câteva detalii sumare despre noul selecționer, aceștia dezvăluid că o decizie se va lua la începutul anului viitor.

„O să facem în zilele următoare declarații în acest sens”, a declarat Răzvan Buleanu.

„Au fost doar discuții! Doar discuții! Cu toată lumea. O să vedeți după data de 31 decembrie”, a spus și Mihai Stoichiță potrivit prosport.

Stoichiță: „Nu sunt obligat să arăt propunerile din Comisie”

Șeful Comisiei Tehnice a vorbit și despre situația cu voturile membrilor Comisiei cu privire la ce selecționer al trebui să vină la națională. 

Sunt propuneri. Sunt la mine, nu sunt obligat să le arăt la nimeni, alea nu sunt ca să le arăt la lume. Alea sunt propunerile celor din Comisia Tehnică. Într-o ordine aleatorie.

Fiecare și-a asumat răspunderea să propună unul, doi, trei, patru, cinci selecționeri. Sau șase, mi se pare că unul a propus și șase. Și atunci, noi trebuie să luăm în discuție toate numele care apar. Nu sunt voturi, să fie foarte clar”, a declarat Stoichiță pentru sursa citată.

Stoichiță a ascuns voturile pentru stabilirea noului selecționer

Săptămâna trecută, Comisia Tehnică a fost întrunită cu un singur punct pe ordinea de zi: discuții și vot pentru a desemna următorii antrenori cu care FRF să negocieze pentru a prelua prima reprezentativă, în urma blocării variantei Dan Petrescu!

Cei prezenți au fost invitați inclusiv să scrie pe o foaie de hârtie opțiunile pe are le au. Fiecare a scris, în ordine, pe cine vede ca selecționer. Bilețelele au fost strânse ulterior chiar de Mihai Stoichiță, care însă, spre stupoarea celor din sală, nu a făcut recenzia lor acolo, ci le-a împachetat și a plecat cu ele. 

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au zburat la Nisa pentru a negocia cu Ladislau Boloni

Cei doi oficiali ai FRF au zburat astăzi în orașul francez, scopul fiind o întâlnire cu Ladislau Boloni. Informația publicată inițial de Playsport a fost confirmată de surse federale GSP.ro, care au explicat raționamentul: „Atunci când s-au pus cele 10 nume pe listă, dintre care să aleagă membrii Comisiei Tehnice, s-a stabilit ca primii 4-5 în sufragii să intre într-un fel de finală.

Burleanu și Stoichiță au discutat deja cu Edi Iordănescu și Adrian Mutu, iar acum au mers la Boloni. Fac un fel de testare de piață, pentru că nu ar fi fost bine să mizeze pe o singură variantă. 

Deocamdată se discută, sunt mai multe condiții pe care le are Federația. Oficialii Federației fac, pentru moment, un fel de tur al celor care se află pe listă, fără ca vreunul dintre aceștia să aibă prioritate”.

Numele lui Ladislau Boloni, antrenor liber de contract din luna mai, a fost pe lista de 10 antrenori luați în calcul de Comisia Tehnică a FRF pentru postul de selecționer.

VIDEO Șoavă, poveste amuzantă cu Boloni: „Ne-a pus să alergăm la 3 dimineața”

Citește alte știri despre echipa națională:

Răzvan Lucescu, enervat de întrebările despre națională: „Nu e problema voastră ce am vorbit cu Burleanu!”

Gică Popescu, atac la Stoichiță și Burleanu: „Nu s-a întâmplat niciodată în istoria echipei naționale”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
powerdinamo
powerdinamo  •  30 Decembrie 2021, 20:16

Un golan increzut si arogant,bine le face celor din subordine.!

legio.sud
legio.sud  •  30 Decembrie 2021, 14:26

Lolek și Bolek … cu siguranța destul de penibili , pe cine mai interesează naționala au reușit ăștia sa șteargă tot interesul publicului !

fecere2
fecere2  •  30 Decembrie 2021, 11:47
Postat de sibelius pe 30 Decembrie 2021, 11:44

Pot sa viziteze pe cine vor si sa-l puna si pe Guardiola selectioner, tot jucatorii aia sunt.

baga un FIFA manager cu Lotzyca si le zice el care e problema ,care e bun ,care nu !:))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează