FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA, VINERI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE ANTENA 1 ŞI GSP TV, LIVETEXT PE GSP.RO

Lecţie de la cei mici » Echipa U15 a Acadamiei Hagi a învins-o pe cea a Academiei Puskas

Articol de - Publicat marti, 03 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 02 septembrie 2013 20:04

Echipa U15 a "Regelui", cu Ianis Hagi în mare formă, a învins omoloaga din Ungaria, în primul joc al competiţiei organizate lîngă Constanţa.

Ca o avanpremieră specială la duelul pentru Mondiale de vineri, juniorii români şi maghiari s-au înfruntat ieri. Vizitatorii de la Academia Puskas şi puştii lui Gică Hagi au deschis Cupa Stelelor Estului, o competiţie U15 organizată la Ovidiu, la care mai participă Galatasaray şi Partizan Belgrad. Gazdele au învins cu 3-2, scor ideal şi pentru meciul de vineri!

Hagi, nemulţumit!
În faţa a 500 de spectatori, Academia Hagi a înscris prin Cîrnaţ, de două ori, şi Ianis Hagi, din lovitură liberă. Ultimul a dat şi pasa decisivă la golul 3 al românilor! Iar rezultatul a fost comentat chiar de Gică Hagi. "Nu sînt mulţumit, în ciuda victoriei, nu mi-a plăcut jocul nostru". Supărare cauzată de faptul că echipa sa nu s-a impus mai clar, deşi, din minutul 38, a jucat în superioritate numerică, după eliminarea maghiarului Csako!

"Ungurii au fost mai agresivi şi mai ambiţioşi, însă noi am replicat prin inteligenţă şi tehnică. Sper ca echipa naţională să joace chiar mai bine decît noi şi să învingă!" (Ianis Hagi, Academia Hagi)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
dinamofan1
dinamofan1  •  04 Septembrie 2013, 08:10

iar cu arbitrii hagi ? trisorule

robert1205
robert1205  •  03 Septembrie 2013, 20:11

Stadionul de la Academia Hagi e foarte frumos,de ce nu joaca in liga 1 acolo cu 2000 de spectatori ,decat la Chiajna.

sorin_y
sorin_y  •  03 Septembrie 2013, 17:02

logic mai mare ca taicaso, depinde de el si de ambitia lui de a reusi de cat timp petrece cu mingea la picior zilnic. Spre deosebire de hagi care a trebuit sa invete singur cum sta treaba cu lovitul balonului lui i sa dat totul pe tava de mic copil i sa spus cu trebue lovita mingea. L-am vazut jucand pt varsta lui loveste mingea mai bine ca majoritatea jucatorilor din prima liga. Probabil pe la 16 ani o sa joace la viitorul la 18 o sa fie sigur la steaua, l-am auzit intro declaratie zcea ca nu se gandeste la strainatate vrea sa joaca in liga 1.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează