FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIECHTENSTEIN - ROMÂNIA

NOTE Mediocri și cu Liechtenstein » Cei 5 „tricolori” notați cu 5 pentru prestația de la Vaduz

George Pușcaș nu a reușit să înscrie nici cu Liechtenstein // foto: Raed Krishan - GSP +44   FOTO
George Pușcaș nu a reușit să înscrie nici cu Liechtenstein // foto: Raed Krishan - GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 15 noiembrie 2021 08:49 / Actualizat luni, 15 noiembrie 2021 09:40

România nu a evut emoții la Vaduz, dominând copios meciul cu Liechtenstein, câștigat în cele din urmă cu 2-0. Victoria nu le-a fost suficientă „tricolorilor” pentru a prinde barajul de Mondial, locul 2 fiind adjudecat de Macedonia de Nord.

„Tricolorii” au început excelent, cu ocazii din primele minute, iar în minutul 8 a venit deschiderea scorului, semnată de Man. În căutarea golului 2, românii au continuat să atace, dar finalizarea i-a trădat de fiecare dată, chiar și de la punctul cu var. Golul 2 a venit abia în minutul 87 și a fost reușit de Nicușor Bancu, care a trimis un șut năprasnic din afara careului mare.

Florin Niță și cei 37 de pitici » Portarul României, singurul „tricolor” care merita să participe la Mondial
PRELIMINARII CM 2022
Florin Niță și cei 37 de pitici » Portarul României, singurul „tricolor” care merita să participe la Mondial

Note GSP după Liechtenstein - România 0-2 

De altfel, autorii celor două goluri au primit cele mai mari note ale întâlnirii în Gazeta Sporturilor de astăzi, 7. Acest calificativ nu le-a revenit doar lui Man și Bancu, ci și fundașilor Rus și Manea, precum și mijlocașului Ianis Hagi, introdus pe teren în minutul 73.

Au existat destui „tricolori” cu nota 5. De la căpitanul Stanciu, care a ratat un penalty, la George Pușcaș, care nu s-a descurcat ideal în momentul finalizării.

Selecționerul Mirel Rădoi, aflat la ultimul meci pe banca naționalei, a fost notat cu 6, fiind peste omologul său de pe banca gazdelor, Martin Stocklasa (5). În echipa gazdelor, singurul jucător notat cu mai mult de 5 a fost căpitanul Hasler, recompensat cu 6.

Mediocri și cu Liechtenstein » Cei 5 „tricolori” notați cu 5 pentru prestația de la Vaduz

Statisticile meciului Liechtenstein - România 

„Tricolorii” și-au creat un număr uriaș de ocazii cu Liechtenstein, 38. Ei au expediat 17 șuturi pe poarta adversă, dar doar două l-au învins pe Buchel. Mingea a fost la români în 72% din timp, în care elevii lui Rădoi au pasat mult mai mult decât adversarii - 582 de pase precise, față de 157 pentru fotbaliștii din Principat.

Mediocri și cu Liechtenstein » Cei 5 „tricolori” notați cu 5 pentru prestația de la Vaduz

via Sofascore

VIDEO » Mirel Rădoi PLEACĂ de la cârma naționalei: „Este ultima mea conferință ca selecționer”

Mai multe știri despre Liechtenstein - România:

Dennis Man a tras concluziile după finalul campaniei: „Probabil trebuia mai multă muncă”

Nicolae Stanciu ripostează după o nouă campanie eșuată: „Nu suntem prima generație care a ratat o calificare”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  15 Noiembrie 2021, 17:21

Cat de îngăduitori sunteți cu total absentul Morutan. Sarmanul copil nici nu știe ca s-a jucat meciul. Nici Man nu mi-a plăcut deloc.

kensan.gmm
kensan.gmm  •  15 Noiembrie 2021, 16:43

Ce naiba il recomanda pe Puscas la nationala? e jucator de maxim liga 2-a din Romania, Reading o sa se scape de el odata cu incheierea contractului o sa vedeti. Alibec la fel , un jucator extrem de slab care joaca bine in 1 din 10 meciuri. Lista continua cu jucatori ca Maxim, Nedelcu/Nedelcearu, Tosca,Bancu (chiar daca a dat un eurogol aseara este EXTREM de rudimentar tehnic). SIngurul nostru castig este Ratiu.

klauz
klauz  •  15 Noiembrie 2021, 16:25
Postat de doubleti pe 15 Noiembrie 2021, 15:33

Imi pare rau ca n-ai inteles comentariul meu. Am zis ca incearca, nu si ca-i reuseste!??? El nu vrea sa joace simplu, sa dea o pasa in drepta pe pozitia viitoare fundasului dreapta (Ratiu) care este liber si are mult spatiu de patrundere sau de centrare. El prefera sa se intoarca si sa incerce o pasa in alta parte (intr-o zona imposibila) catre unii dintre preferatii lui: R. Marin sau Stanciu. Acum ti-e clar ce am vrut sa zic? Nu am vrut sa intru in amanunte, am vrut sa fiu mai concis pentru ca erau multe alte idei de spus. Sper ca acum esti de acord cu mine.

Raman la parerea mea, ca nu incearca sa joace decat cat mai simplu, sa bifeze niste puncte in statistica. El stie ca nu poate juca fotbal, pe noi ne minte, dar pe sine insusi nu. Din pacate, se numara la fel si o pasa superba si o "pasa" de-a lui eanis de 4-5 metri in lateral sau spate. Ca nu reuseste sa dea nici pasele simple sau ca da intr-o directie fara sens, e din cauza ca nu poate juca decat cu ochii pe minge si capul jos, nu vede jocul deloc. De-aia e si asa de slab ca jucator, nu face chestiile de baza bine, daramite pe alea complicate. Iar astia de la gsp.ro sa-i dea cea mai mare nota pentru 15 minute cat a fost pe teren, e culmea ridicolului...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează