FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIECHTENSTEIN - ROMÂNIA

Gică Popescu, atac dur la adresa FRF: „Federația își bate joc de echipa națională! Când am văzut asta, am mutat pe Formula 1”

Gică Popescu +44   FOTO
Gică Popescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 noiembrie 2021 20:59 / Actualizat duminica, 14 noiembrie 2021 22:02

Gică Popescu, președintele celor da la Farul, a riticat dur Federația de Fotbal la sfârșitul meciului câștigat de România cu Liechtenstein, scor 2-0. „Baciul” s-a arătat foarte nemulțumit de culoarea albă a echipamentului pe care „tricolorii” l-au purtat la Vaduz.

Liechtenstein - România 0-2 » Victorie amară la Vaduz. „Tricolorii” încheie campania de calificare pe locul 3 și ratează barajul
LIECHTENSTEIN - ROMÂNIA
Liechtenstein - România 0-2 » Victorie amară la Vaduz. „Tricolorii” încheie campania de calificare pe locul 3 și ratează barajul

„La început am văzut o echipă în alb, apoi am văzut cealaltă echipă în albastru, după care m-am tot jucat pe canale, să încerc să văd unde joacă echipa noastră națională. O fi semnat FRF cu alt post?

Până la pauză nu m-am dumirit, am zis că n-oi fi înțeles eu bine ora meciului. Mi-a zis cineva la pauză că jucăm în alb. FRF își bate joc de echipa națională. Nu se poate așa ceva! Să încerci să schimbi istoria naționalei...

A fost mereu în galben, a jucat mereu cu o culoare de pe tricolor. Eu nu m-am mai uitat la meci când am văzut că joaca în alb. M-am uitat la Formula 1 când am vazut că jucăm în alb. 

Deci nu mă întrebați de meci, că am dat la Formula 1. Nu l-am văzut pe Sali, nu, pentru că nu m-am uitat la meci, că nu am văzut echipa îmbrăcată în culorile de pe tricolor. Vă spun eu cine a câștigat la Formula 1, că m-am uitat”, a declarat Gică Popescu la emisiunea „Fotbal Club” pe Digisport.

Popescu: „E chestiune de onoare să pleci”

Gică Popescu a comentat și situația lui Mirel Rădoi, pe care l-a sfătuit să plece de pe banca naționalei după o campanie în care a terminat pe 3 o grupă accesibilă de calificare și a ratat prezența la baraj. La conferința de presă de după meci, Rădoi și-a anunțat plecarea.

„E chestiune de onoare să pleci. Dacă aveai o grupă cu Elveția, Ucraina, cu Germania și noi locul 4 am fi spus «Ok, sunt echipe mai puternice». Dar într-o astfel de grupă să nu putem să terminăm pe locul 2 mi se pare rușinos. Iar Mirel ar trebui să aibă o decizie de onoare și să plece pentru că așa e normal”.

Întrebat despre posibilitatea ca Gică Hagi sau Dan Petrescu să devină selecționer, Popescu a răspuns: „Le e interzis colegilor mei din generație. Eu, din câte știu, nu s-a făcut nicio ofertă nici lui Gică Hagi, nici lui Dan Petrescu. Eu cred că unul dintre ăștia doi ar trebui să vină dacă pleacă Mirel. 

Liechtenstein - România, preliminarii CM 2022 
(foto: Raed Krishan/GSP)
Liechtenstein - România, preliminarii CM 2022 
(foto: Raed Krishan/GSP)
Liechtenstein - România, preliminarii CM 2022 
(foto: Raed Krishan/GSP)
Liechtenstein - România, preliminarii CM 2022 
(foto: Raed Krishan/GSP)
Liechtenstein - România, preliminarii CM 2022 
(foto: Raed Krishan/GSP)
+40 FOTO

Mai multe știri despre Liechtenstein - România:

Golul Islandei a avut ecou și la Vaduz! Ce au strigat fanii României după reușita așteptată de „tricolori”

Enes Sali a devenit cel mai tânăr „tricolor” din istorie! În ce minut a intrat cu Liechtenstein

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (50)
340719932955222
Ion Ionescu  •  15 Noiembrie 2021, 22:37

Don Popescu, nu doresti sa ne spui cit de mari jucatori in "galben"ati fost voi "generatia " de slugi " ai fratilor becali" in meciul cu Danemarca 2-5 ?? Ah, stiu, au jucat romanii in alb ca si Germania si Serbia doar ca ei au calificarea in streita.

bogat
bogat  •  15 Noiembrie 2021, 15:01

Nationala a pierdut calificarea din lipsa de valoare si nu din cauza culorii echipamentului. Nu deranja mai pe nimeni daca se calificau la mondiale jucand in echipament alb, turcoaz sau maro. E stupid sa nu te uiti la meci pe motiv ca nu-ti place culoarea tricourilor si nu ma asteptam la asemenea enormitate din partea unui fost fotbalist de top. Sincer vorbind mie nu-mi plac echipamentele galbene, iar daca e sa luam o coluare de pe tricolor atunci e mult mai bine rosu sau si mai bine albastru. Insa de ce nu alb sau negru cu insertia tricolora pe margine, intr-un degrade pe o parte sau orice alta combinatie. Altfel si eu am urmarit F1 pentru ca era mult mai interesant decat un meci cu o echipa minuscula, cu rezultat previzibil si fara asteptari prea mari pentru o calificare la baraj.

niciolaie
niciolaie  •  15 Noiembrie 2021, 10:00

Tara arde si Gica Popescu se piaptana.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează