FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISRAEL - ROMÂNIA

După înlocuirea selecționerului, Israel a anunțat lotul pentru meciurile amicale cu Germania și România

Munas Dabbur, în albastru, e vedeta lotului pentru meciul cu România // foto: Imago Images
Munas Dabbur, în albastru, e vedeta lotului pentru meciul cu România // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 18 martie 2022 12:54 / Actualizat vineri, 18 martie 2022 14:17

Reprezentativa din Israel a anunțat lotul pe care se va baza la meciurile amicale cu Germania (26 martie) și România (29 martie).

  • Partida Israel - România este programată pe 29 martie, de la ora 20:45, și va avea loc pe Netanya Stadium. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și televizat de Pro TV.

Federația din Israel, care a numit joi un staff tehnic interimar, a anunțat lotul primei reprezentative pentru duelurile amicale cu Germania și România.

Grecii au anunțat lotul pentru amicalul cu România » Doi jucători calificați în „sferturile” Ligii Campionilor vin în Ghencea
ROMÂNIA - GRECIA
Grecii au anunțat lotul pentru amicalul cu România » Doi jucători calificați în „sferturile” Ligii Campionilor vin în Ghencea

Lotul reprezentativei din Israel pentru meciul amical cu România 

  • Portari: Ofir Marciano (Feyenoord), Itamar Nitzan (Beitar Ierusalim), Omri Glazer (Hapoel Be'er Sheva) 
  • Fundași: Elazar Dasa (Vitesse), Orel Degani (Beitar), Shon Goldberg (Maccabi Haifa), Sun Menahem (Maccabi Haifa), Matan Baltaxa (Maccabi Tel Aviv), Maor Kandil (Maccabi Tel Aviv), Iyad Abu Abaid (Hapoel Be'er Sheva), Ofir Davidzada (Maccabi Tel Aviv) 
  • Mijlocași: Dor Peretz (Venezia), Bibras Natcho (Partizan Belgrad), Dan Glazer (Maccabi Tel Aviv), Gabi Kanikovski (Maccabi Tel Aviv), Mohammed Abu Fani (Maccabi Haifa), Manor Solomon (Șahtior), Nir Bitton (Celtic), Yonatan Cohen (Pisa), Ramzi Safuri (Hapoel Be'er Sheva), Aviv Avraham (Maccabi Netanya), Dolev Haziza (Maccabi Haifa) 
  • Atacanți: Tai Baribo (Admira), Munas Dabbur (Hoffenheim), Din David (Maccabi Haifa)

Nouă dintre jucătorii israelieni selecționați evoluează la cluburi din afara țării, în vreme ce restul de 16 fotbaliști aparțin de cluburi autohtone.

Nu a fost convocat golgeterul naționalei, Eran Zahavi. Atacantul de 34 de ani revine după o accidentare și Federația a ajuns la un acord cu PSV Eindhoven pentru că acesta să rămână la club.

Selecționerul Marco Balbul, demis de la naționala Israelului

Joi, la Federația din Israel urma să aibă loc o conferință de presă prin care selecționerul să anunțe lotul pentru partidele cu Germania și România, dar lucrurile s-au schimbat radical.

Yossi Benayoun, fostul mare jucător israelian, a fost numit miercuri manager general al Federației și l-a demis pe selecționer, după ce nu a ajuns la un consens cu acesta.

Balbul dorea ca portarul Daniel Peretz (21 de ani, Maccabi Tel Aviv) să fie convocat la naționala de seniori, dar Benayoun insista ca acesta să fie lăsat la naționala de tineret, care joacă în preliminariile pentru europeanul de tineret cu Polonia și Germania, cu șanse la calificare.

Pentru că Balbul nu a fost de acord, Benayoun a decis să-l dea afară, iar Gadi Bruner și Alon Harazi, antrenorii de la reprezentativa U17, au fost avansați provizoriu la prima reprezentativă.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

De ce i-a enervat Ovidiu Hațegan pe portughezii de la FC Porto

Real Madrid pregătește o nouă lovitură pe piața transferurilor » Jucătorul și-a dat acordul să vină pe „Bernabeu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează