INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid pregătește o nouă lovitură pe piața transferurilor » Jucătorul și-a dat acordul să vină pe „Bernabeu”

Real Madrid este interesată de serviciile tânărului mijlocaș Aurelien Tchouameni (22 ani) de la Monaco, internaționalul francez fiind considerat varianta excelentă pentru a reîmprospăta linia de mijloc îmbătrânită a liderului din La Liga.
Real Madrid este interesată de serviciile tânărului mijlocaș Aurelien Tchouameni (22 ani) de la Monaco, internaționalul francez fiind considerat varianta excelentă pentru a reîmprospăta linia de mijloc îmbătrânită a liderului din La Liga.

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2022 11:56 / Actualizat vineri, 18 martie 2022 12:28

Real Madrid este interesată de serviciile tânărului mijlocaș Aurelien Tchouameni (22 ani) de la AS Monaco. Internaționalul francez este considerat a fi varianta excelentă pentru a reîmprospăta linia de mijloc îmbătrânită a liderului din La Liga.

Aurelien Tchouameni a devenit, încet dar sigur, unul dintre cei mai căutați mijlocași din Europa. Fotbalistul a ieșit în evidență mulțumită prestațiilor foarte bune avute la AS Monaco, acolo unde a devenit un titular încă din sezonul trecut. 

Ce transfer! Valentin Cojocaru a semnat cu o echipă de top 3 din Țările de Jos
ȚĂRILE DE JOS
Ce transfer! Valentin Cojocaru a semnat cu o echipă de top 3 din Țările de Jos

Madrilenii consideră că francezul are un potențial uriaș, motiv pentru care și-l doresc în lot ca rezervă a lui Casemiro pentru moment și, ulterior, ca pe un înlocuitor al acestuia, atunci când brazilianul va da semne de oboseală.

Aurelien Tchouameni s-a înteles cu Real Madrid

Conform jurnaliștilor de la Marca, spaniolii s-au înțeles deja cu Aurelian Tchouameni, dar nu și cu AS Monaco. Oficialii clubului își doresc cel puțin 50 de milioane de euro pentru a-l lăsa sa plece. 

Totuși, Florentino Perez e decis să realizeze transferul, având în vedere necesitatea schimbului de generații la echipa din capitala Spaniei. În acest sezon, Carlo Ancelotti a favorizat în mod constant obișnuitul trio de la mijlocul terenului format din Casemiro, 29 de ani, Toni Kroos, 32, și Luka Modric, 36.

Din acest motiv, oamenii din conducerea „galacticilor” conștientizează că o schimbare de generații va fi necesară la un moment dat, asta fiind și explicația pentru care tânărul Camavinga a fost adus vara trecută de la Rennes.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Urmările meciului cu Galatasaray » Trei jucători de la Barcelona pot rata „El Clasico”!

A izbucnit la GSP Live: „Lampard e o rușine de antrenor! Dan Petrescu e doctor pe lângă el, îl surclasează”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  18 Martie 2022, 22:06
Postat de ticlazau pe 18 Martie 2022, 13:19

Păi şi Tavi Popescu?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valyomanyd
valyomanyd  •  18 Martie 2022, 17:30

"Real Madrid pregateste o NOUA lovitura pe piata transferurilor"..Ce, a mai dat una si noi nu am aflat ?

ticlazau
ticlazau  •  18 Martie 2022, 13:19

Păi şi Tavi Popescu?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează