FOTBAL  »  NATIONALA  »  3 LUNI, 4 SĂPTĂMÎNI ŞI 3 ZILE MAI SUNT PÎNĂ LA EURO

Lot pitic

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2008 00:00

Lobonţ, Coman şi Moţi au fost singurii "tricolori" prezenţi ieri la reunirea de la Mogoşoaia în vederea partidei amicale de miercuri, contra Israelului

Doi portari şi un fundaş. Lobonţ, Dani Coman şi Moţi au fost cei trei jucători care au ajuns ieri la Mogoşoaia la reunirea "naţionalei" înaintea primului test al anului, miercuri, cu Israelul, la Tel Aviv, cu începere de la 20:45, în direct pe TVR 1. Plus selecţionerul Victor Piţurcă.
"E prima dată cînd sîntem atît de puţini la o reunire. Important e că ne vom revedea cu toţii la Tel Aviv după două luni de la ultimul meci", a spus amuzat goalkeeper-ul României, Bogdan Lobonţ. Bine dispus, Lobby l-a prezentat ziariştilor pe Cosmin Moţi, aflat în premieră la lot. "Îl cunoaşteţi pe toţi pe Cosmin. Să-i urăm bun venit în rîndul <> şi să sperăm că va rămîne cît mai mult", a spus Lobonţ. Cei trei plus Gabriel Tamaş şi Cociş au participat aseară la un antrenament uşor. Tot aseară, în cantonament au ajuns şi căpitanul Cristi Chivu şi George Ogăraru.


Test important
Selecţionerul Victor Piţurcă a vorbit despre partida de miercuri, de la Tel Aviv. "Trebuie să cîştigăm pentru a începe cu dreptul acest an important. Situaţia la meciurile amicale este mai delicată pentru că avem puţin timp la dispoziţie pentru a pregăti jocul. În lot se regăsesc însă jucători care au dus greul acestei campanii şi cred că toată lumea ştie ce are de făcut, aşa că sper să fie mai uşor", a spus Piţurcă.

Niculae out, Mazilu convocat

România a rămas şi fără Daniel Niculae. Atacantul lui Auxerre s-a accidentat sîmbătă seară în partida din Cupa Franţei pierdută de echipa sa în faţa Bastiei. În locul său, selecţionerul l-a chemat de urgenţă pe vîrful lui Dnepr, Ionuţ Mazilu. Piţurcă a spus că a apelat la ajutorul lui Protasov pentru ca Mazilu să ajungă la lot, deoarece clubul de care aparţine nu mai era obligat să-l elibereze, în lipsa unei convocări în termenul regulamentar.

"Nu e conspiraţie"
George Ogăraru nu a mai prins în ultimele trei partide lotul lui Ajax, dar Victor Piţurcă nu crede că e vorba de vreo conspiraţie: "Momentan nu se află în vederile antrenorului. Mă îngrijorează situaţia, dar sper să treacă repede pentru că altfel nu pot să mai apelez la serviciile lui Ogăraru".

În Antalya
Selecţionerul a mărturisit că mini vacanţă înainte de Euro pentru jucătorii naţionalei va avea loc în Turcia. "Intenţionez ca după finalul campionatului nostru şi cei care vor termina mai devreme să aibă parte de o vacanţă cu familiile. Cantonamente vor fi o săptămînă la Mogoşoaia şi una în Elveţia, iar vacanţa aş vrea să fie în Antalya", a afirmat Victor Piţurcă.

Ghioane monitorizat
Piţurcă este pregătit să-l convoace la naţională pe Tiberiu Ghioane, în cazul în care va reveni la forma iniţială: "Dacă va fi mai în formă decît Chivu, Codrea, Ovidiu Petre şi Mărgăritescu, atunci îl voi convoca. Lupta va fi pe viaţă şi pe moarte".

"Ne dorim ca nea Piţi să rămînă cît mai mult timp selecţioner. Avem o relaţie excepţională cu dînsul"
Bogdan Lobonţ

"Tricolorii" pentru Israel
Lobonţ , D. Coman - Contra, Ogăraru, Tamaş, Moţi, D. Goian, Şt. Radu, Neşu - Fl. Petre, Nicoliţă, Ov. Petre, Codrea, Chivu, Cociş, Dică - Marica, Mazilu, Mutu, Gh. Bucur.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
 •  04 Februarie 2008, 10:37

!!!! CASTIGA BANI LA INCEPUT DE AN !!!! BANI RAPID SI SIGUR PE INTERNET. TESTAT! EU AM FACUT 25.260.000 IN 3 SAPTAMANI!!! E RANDUL TAU!!!!!! FUNCTIONEAZA!!!! SINGURUL CARE FUNCTIONEAZA CU ADEVARAT Nu este nici o gluma,crede-ma! Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 10 min. de citit iti pot schimba viata (si portofelul!), depinde numai de tine a

Vezi toate comentariile (1)
Comentează