FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Lupescu și-a depus oficial candidatura pentru șefia FRF » Reacția după dezvăluirile făcute azi de Burleanu

Articol de GSP - Publicat marti, 13 martie 2018 13:36

Ionuț Lupescu a anunțat pe contul său de facebook că și-a depus oficial candidatura pentru președinția FRF. Alegerile vor avea loc pe 18 aprilie.

În mesajul său, Lupescu nu a dorit să comenteze dezvăluirile făcute azi de Răzvan Burleanu.

"Dragi prieteni, azi am depus, la sediul FRF, documentele necesare pentru a intra oficial în competiţia pentru funcţia de preşedinte. Pentru mine această competiţie trebuie să genereze o ofertă de programe, idei şi soluţii mai bune pentru viaţa fotbalului românesc şi pentru naţionala Romaniei.

Am pornit pe acest drum ştiind că voi fi jignit şi atacat. Eu nu voi vorbi despre ei, ci despre soluţii manageriale învăţate atât ca sportiv, cât şi în cel mai înalt for european de fotbal, UEFA. În discuţiile faţă în faţă cu persoanele abilitate să voteze la viitoarele alegeri vorbesc exclusiv despre soluţii. Vă mulţumesc pentru susţinerea pe care mi-aţi arătat-o şi vă asigur că voi rămâne la fel de decent şi serios ca şi atunci când reprezentam România în calitate de sportiv!", a fost mesajul lui Ionuț Lupescu postat pe Facebook.

 

Dragi prieteni, azi am depus, la sediul FRF, documentele necesare pentru a intra oficial în competiția pentru funcția de...

Posted by Ionuț Lupescu on 13 Martie 2018

La alegerile FRF mai participă Răzvan Burleanu, actualul președinte, Marcel Pușcaș și Sorin Răducanu.

Citește și: Episodul 4: "Mătușa Elena" » Burleanu trece la atacul frontal: "Cum a scos Lupescu 300.000 de euro din Federație, apoi a trecut una dintre firme pe numele mătușii"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
dmarci
dmarci  •  13 Martie 2018, 17:13

mai bine ramanea la uefa,desi am fost un dinamovist infocat,nu am incredere ca lupescu va face ceva bun pentru footbalulul romanesc,am vazut ca s-a inconjurat de unii oameni dubiosi

jony1973
jony1973  •  13 Martie 2018, 15:40

Este unul din putini oameni de fotbal care pot fi impartiali, chiar daca a jucat la Dinamo. Exista si un fost stelist care mi se pare impartial: Gabi Balint.

saviola2_8
saviola2_8  •  13 Martie 2018, 15:08
Postat de Izabela Iuliana Nazare pe 13 Martie 2018, 14:58

esti machedon de-al lui ,nu-i asa bre?

nu, sunt din teleorman, de al lui marin, preda marin, sau de al lui gala, galaction gala si din pacate si de al lui dragnea, ca deh, nu ne putem alege conjudetenii. N-am nici o legtura cu machedonii. Eu iubesc toti romanii si hagi este unul dintr cei mai mari romani.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează