FOTBAL  »  NATIONALA  »  MACEDONIA DE NORD - ROMÂNIA 0-0

Primele reacții după remiza de la Skopje » Ce minusuri a găsit Viorel Moldovan în jocul „tricolorilor”

Macedonia de Nord - România 0-0 / Sursă foto: Cristi Preda (GSP) +41   FOTO
Macedonia de Nord - România 0-0 / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 septembrie 2021 23:59 / Actualizat joi, 09 septembrie 2021 00:12

Viorel Moldovan, fostul atacant al echipei naționale, a vorbit „la cald” despre remiza reușită de România în deplasarea cu Macedonia de Nord, scor 0-0.

„E un rezultat corect, ținând cont de ce am propus noi. Când intram în posesia mingii, o pierdeam imediat și nu reușeam să punem în dificultate echipa adversă. Am găsit un echilibru în aceste trei jocuri, nu am primit gol. Totuși, pe fază ofensivă ajungem rar la poarta adversarilor. 

Până la urmă, sunt șapte puncte care ne-au relansat și am reintrat în calculele calificării. Rămâne de văzut ce va fi în continuare. Mă așteptam la mai mult în această seară. Am acumulat și o anumită stare de oboseală. Sunt și anumite probleme care s-au acumulat în sânul lotului. Poate am ajuns la această partidă puțin obosiți”, a spus Viorel Moldovan, la emisiunea „Digi Sport Special”. 

Primele reacții după remiza de la Skopje » Ce minusuri a găsit Viorel Moldovan în jocul „tricolorilor”

Septembrie, luna ajutoarelor pentru „tricolori" 

Naționala României a profitat din plin de trei rezultate indirecte în această triplă, câte unul în fiecare etapă din septembrie. În runda a 4-a, din 2 septembrie, două contracandidate la locul 2, Macedonia de Nord și Armenia, au remizat alb la Skopje. 

Apoi, în runda din 5 septembrie, Islanda a smuls o remiză cu nord-macedonenii, la Reykjavik, 2-2, după ce oaspeții au condus până în minutul 78 cu 2-0! Iar azi, Armenia s-a încurcat și ea acasă, cu Liechtenstein, o surpriză imensă, 1-1 la Erevan.

+37 FOTO

Luptă strânsă pentru calificare în grupa României 

După șase runde, România se află pe locul 3, cu 10 puncte, la o singură lungime de poziția secundă, ocupată în continuare de armeni. Germania e lider detașat, cu 15 puncte. Pentru „tricolori”, luna octombrie vine cu două meciuri decisive: în deplasare cu Germania și acasă cu Armenia. 

În ultimele două etape, naționala va avea două meciuri la prima vedere facile: acasă cu Islanda, o echipă ieșită din calcule, și în deplane cu Liechtenstein.

Citește și alte știri despre naționala României: 

Macedonia de Nord - România 0-0 » „Tricolorii” rămân în cărți pentru baraj! Clasamentul grupei

Ilie Dumitrescu, dezamăgit de prima repriză: „Ar trebui mai multă personalitate!” + detaliul îngrijorător remarcat de Gabi Balint: „Când naiba am mai avut așa ceva?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează