FOTBAL  »  NATIONALA  »  MACEDONIA DE NORD - ROMÂNIA

Ilie Dumitrescu, dezamăgit de prima repriză: „Ar trebui mai multă personalitate!” + detaliul îngrijorător remarcat de Gabi Balint: „Când naiba am mai avut așa ceva?”

Macedonia de Nord - România / foto: Cristi Preda +41   FOTO
Macedonia de Nord - România / foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 septembrie 2021 22:43 / Actualizat miercuri, 08 septembrie 2021 23:16

Ilie Dumitrescu și Gabi Balint au analizat prima repriză a partidei Macedonia de Nord - România, încheiată 0-0. „Mister” cere mai multă personalitate din partea jucătorilor lui Mirel Rădoi, în timp ce Balint e surprins că nord-macedonenii au dominat autoritar primele 45 de minute (62%-38%)

„Am început ezitant, au fost câteva momente în care macedonenii au creat superioritate în benzi. Ar trebui să avem mai multă personalitate în joc. Echipa asta e de bătut! Sunt spații foarte mari, iar ei nu au reacții atunci când se pierde mingea. Trebuie să le propunem și noi probleme pe fază ofensivă. E nevoie de mai multă personalitate atunci când intrăm în posesie”, a spus Ilie Dumitrescu, la emisiunea „Digi Sport Special”. 

Gabi Balint: „Când naiba am mai avut noi 38% posesie cu Macedonia? ”

Când naiba am mai avut noi 38% posesie cu Macedonia? Mi se pare incredibil. Pierdem foarte ușor mingile. Noi am avut o fază periculoasă pentru că au greșit eu ușor. Avem mingea și nu știm să facem posesie. Mă așteptam la mai mult de la Man, Cicâldău, Sorescu. Dacă nu facem vreo gafă, probabil scoatem un 0-0”, a spus și Gabi Balint, prezent în studio. 

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Macedonia de Nord - România

+37 FOTO

Septembrie, luna ajutoarelor pentru „tricolori" 

Naționala României a profitat din plin de trei rezultate indirecte în această triplă, câte unul în fiecare etapă din septembrie. În runda a 4-a, din 2 septembrie, două contracandidate la locul 2, Macedonia de Nord și Armenia, au remizat alb la Skopje. 

Apoi, în runda din 5 septembrie, Islanda a smuls o remiză cu nord-macedonenii, la Reykjavik, 2-2, după ce oaspeții au condus până în minutul 78 cu 2-0! Iar azi, Armenia s-a încurcat și ea acasă, cu Liechtenstein, o surpriză imensă, 1-1 la Erevan.

Citește și alte știri de actualitate: 

„Șoc” în grupa României: Armenia s-a încurcat cu Liechtenstein + acum e Islanda - Germania

Toate schimbările efectuate de Mirel Rădoi în primul „11” » Au dispărut cei mai buni oameni de la ultimul meci

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
leu.mr
leu.mr  •  09 Septembrie 2021, 00:22

Si noi doar am remizat alb la Skopje... asa ca nu-i chiar septembrie al tricolorilor !

kyil
kyil  •  09 Septembrie 2021, 00:22

Sorescu , cel mai slab de pe teren, a avut cea mai mare ocazie de a marca.Cordea nu e de acest nivel inca. Markovici e inca junior si indeloent, un mini Alibec fara tehnica si stiinta jocului.Tot respectul pentru Stanciu, Ratiu , M +R Marin, Chiri$, Nede si in special, ca de obice Nita.Restul diletanti si ezitanti, inconstanti in joc.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează