FOTBAL  »  NATIONALA  »  MACEDONIA DE NORD - ROMÂNIA

Toate schimbările efectuate de Mirel Rădoi în primul „11” » Au dispărut cei mai buni oameni de la ultimul meci

Mirel Rădoi a efectuat schimbări importante față de partida cu Liechtenstein de duminică.
Mirel Rădoi a efectuat schimbări importante față de partida cu Liechtenstein de duminică.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 septembrie 2021 20:23 / Actualizat miercuri, 08 septembrie 2021 20:53

Naționala României joacă un meci vital în economia calificării la Campionatul Mondial din 2022, în deplasare cu Macedonia de Nord. Mirel Rădoi a efectuat schimbări importante față de partida cu Liechtenstein de duminică.

Totul despre meci AICI!

În primul rând, au dispărut din primul „11” cei doi marcatori din meciul cu Liechtenstein. Fundașii laterali Cristi Manea și Alin Toșca au fost înlocuiți cu Andrei Rațiu și Mario Camora. Selecționerul merge din nou pe mâna portughezului naturalizat, deși evoluțiile lui sub tricolor au fost mereu departe de nivelul arătat la CFR Cluj. 

Totodată, reapar în primul „11” Dragoș Nedelcu și Alexandru Cicâldău, două dintre punctele fixe din victoria reușită săptămâna trecută în Islanda. La fel ca la Reykjavik, Rădoi se bazează din noi în linia de trei din atac pe Deian Sorescu și Dennis Man.

Doi dintre fotbaliștii care au ratat antrenamentul oficial de aseară, Cicâldău și Dragoș Nedelcu, apar în echipa lui Mirel Rădoi. Cei doi au luat contact cu Ianis Hagi și au fost nevoiți să aibă un test PCR negativ pentru a putea juca astăzi. Astfel, ei au ratat ultima ședință tehnică a selecționerului.

„Șoc” în grupa României: Armenia s-a încurcat cu Liechtenstein » Germania a defilat în Islanda + cum arată clasamentul
PRELIMINARII CM 2022
„Șoc” în grupa României: Armenia s-a încurcat cu Liechtenstein » Germania a defilat în Islanda + cum arată clasamentul

Formula aleasă de Mirel Rădoi

Echipa de start ROMÂNIA: 1. Niță – 2. Rațiu, 6. Chiricheș-cpt., 5. Nedelcearu, 22. Camora – 23. Stanciu, 14. Nedelcu, 8. Cicâldău – 20. Man, 9. Markovic, 13. Sorescu 
Rezerve: 12. Vlad – 3. Toșca, 4. Manea, 7. Cordea, 11. M. Marin, 17. Rus, 18. R. Marin, 19. Olaru, 21. Ghiță 
Selecționer: Mirel Rădoi

Stadion: National Arena „Todor Proeski” (Skopje) 
Arbitru: Antonio Mateu Lahoz. Asistenți: Pau Cebrian Devis, Roberto del Palomar (toți din Spania)

Ultimele detalii despre situația lui Ianis Hagi

 Ianis Hagi (22 de ani) are COVID-19 și ratează partida cu Macedonia de Nord. GSP vă prezintă cele mai noi informații despre situația fotbalistului. 

Din informațiile obținute de GSP, FRF a încercat să rezolve situația prin două căi: Ambasada României din Macedonia, pentru a lua legătura cu autoritățile macedonene + prin ajutorul Federației macedonene, care să intervină pe lângă autoritățile medicale. A fost greu, pentru că toți erau liberi azi, de Ziua Națională, iar angajații au fost aduși de acasă. 

Inițial, oficialii români au încercat să-l transporte pe Ianis Hagi cu avionul naționalei, înainte de zborul echipei, dar nu s-a putut, pentru că nu erau culoare de zbor suficiente încât aeronava să facă 2 zboruri. 

Până la urmă, va fi preluat de o ambulanta din Skopje, pentru a fi dus la aeroport, de unde va călători cu o aeronavă privată, iar la București va fi preluat de o mașină a DSP și va fi dus la domiciliu. Nu va părăsi România până când nu va avea test negativ. Jucătorul este asimptomatic.

Vezi și: 

Ultimele detalii despre situația lui Ianis Hagi, depistat pozitiv la coronavirus » Revine în România cu o aeronavă privată

Miodrag Belodedici n-are dubii: „România are valoare mai mare decât Macedonia de Nord”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
farist11
farist11  •  09 Septembrie 2021, 00:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează