FOTBAL  »  NATIONALA  »  MACEDONIA DE NORD - ROMÂNIA

Câți fani vor fi în tribune la Macedonia de Nord - România » Anunțul FRF

Macedonia de Nord - România, miercuri seară de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro
Foto: FRF.ro
Macedonia de Nord - România, miercuri seară de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro Foto: FRF.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 septembrie 2021 15:24 / Actualizat miercuri, 08 septembrie 2021 15:45

Federația Română de Fotbal a anunțat câți spectatori sunt așteptați miercuri seară, pe „Tose Proeski Arena”, la meciul dintre Macedonia de Nord și România.

  • Macedonia de Nord – România, meci din preliminariile CM 2022, se joacă miercuri, de la 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV.

„La ședința tehnică au fost anunțați 6.000 de spectatori la partida de diseară, ora 21:45. Ca un detaliu inedit, în Macedonia de Nord au acces pe stadion doar persoanele vaccinate, un test negativ nu este suficient pentru prezența la evenimente sportive”, notează site-ul frf.ro

Această asistență este cu 50% mai mare decât cea anunțată inițial, de 3.000 de spectatori. Prețul unui bilet este 300 denari (5 euro). Prezența fanilor este limitată în conformitate cu măsurile stabilite pentru protecția împotriva coronavirusului și protocolul UEFA.

Gazon „horror” la Skopje

După ce Gazeta a prezentat în urmă cu 2 zile poze cu gazonul deplorabil de la Skopje, Federația Română de Fotbal s-a plâns și ea în ziua meciului cu macedonenii de suprafața de joc de pe „Tose Proeski”.

„În ciuda eforturilor gazdelor, multe zone arată foarte prost în această dimineață. De la 21:45, indiferent de gazon, de accidentări sau de efectele pandemiei, mergem la victorie!”, a mai precizat FRF pentru sursa citată.

Partida Macedonia - România, capitală pentru cursa spre locul 2 în grupă, se va disputa pe un teren deplorabil! Echipa Gazetei a inspectat stadionul Tose Proeski Arena din Skopje și a constatat că suprafața de joc este denivelată și plină de smocuri. În fața porții iarba este tocită, doar pământ!

+7 FOTO

Administratorul arenei a precizat că suprafața este deteriorată din cauza numeroaselor meciuri găzduite în ultima perioadă. 

„Aici joacă echipa națională, Vardar Skopje și FK Rabotnicki. S-au jucat multe partide aici, în preliminarii, în campionat și în cupele europene. În aceste condiții, oricât ne-am strădui, este imposibil ca gazonul să fie perfect. N-are cum!”, a declarat pentru GSP responsabilul cu întreținerea suprafeței de joc de pe cel mai mare stadion din Macedonia. 

Jurnaliștii locali acuză federația și consideră că terenul prost i-ar putea deavantaja pe fotbaliștii gazdă, obligați să construiască și să atace pentru a câștiga. Singura lor variantă pentru a continua cursa pentru calificarea la baraj.

Vezi și:

Mesaj clar pentru Rădoi înainte de meciul cu Macedonia de Nord: „Pe ei i-aș înlocui!”

Noutăți despre starea de sănătate a lui Ianis Hagi, infectat cu Covid-19 » Mijlocașul, marele absent al lui Rădoi la meciul cu Macedonia de Nord

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
tororosso
tororosso  •  08 Septembrie 2021, 16:34

Veșnicile vaiete ... ba terenul...ba covid-ul ...ba..ba..ba . Oare gazdele joacă pe un teren învecinat ?

penultimul
penultimul  •  08 Septembrie 2021, 16:05

Bine că suporterii din tribune (niste naivi) trebuie sa fie vaccinati. Că pe teren, Dumnezeu cu mila. #boicotechipanationala

Vezi toate comentariile (2)
Comentează