FOTBAL  »  NATIONALA  »  MACEDONIA DE NORD - ROMÂNIA

VIDEO Mesaj clar pentru Rădoi înainte de meciul cu Macedonia de Nord: „Pe ei i-aș înlocui!”

FOTO: Cristi Preda +23   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 septembrie 2021 10:37 / Actualizat miercuri, 08 septembrie 2021 11:37

Marcel Pușcaș a analizat prestațiile României din meciurile cu Islanda și Liechtenstein, ambele câștigate cu 2-0, și a prefațat meciul cu Macedonia de Nord.

Invitat la GSP LIVE, fostul fotbalist Marcel Pușcaș a vorbit despre echipa de start pe care ar putea miza selecționerul Mirel Rădoi și spune că Mario Camora și Andrei Rațiu nu ar trebui să facă parte din primul „11”.

VIDEO Marcel Pușcaș: „Nu mi se pare că Rațiu este peste Manea. Nici pe Camora nu-l consider peste Toșca”

„Rădoi are foarte multe probleme din cauza absențelor, mă refer la Alibec și Hagi. Sunt jucători buni, care pot face diferența. Dar restul trebuie să arate că pot ajuta echipa. 

La ora asta, Rațiu nu mi se pare peste Manea. Și nici Camora peste Toșca. În rest, față de ce are la lot, e o formulă bună. Eu i-aș fi înlocuit pe cei doi fundași laterali.

Nu știu cât joacă Rațiu în liga a doua din Spania, iar Camora are o vârstă, iar asta se vede și la meciurile celor de la CFR Cluj. Uzura își spune cuvântul. Nu am înțeles aducerea unui jucător de 33 de ani la echipa națională. Iar Toșca îmi dă o senzație de prospețime.

Manea și Toșca au dat goluri și nici din acest punct de vedere nu ar fi corect. Ce vrei să facă? Să dea 7 goluri? Au dat fundașii gol într-un meci în care, dacă nu înscriau, se termina 0-0.  Și după aia îi scoți din echipă. Nu înțeleg de ce...”, a declarat Marcel Pușcaș.

Antrenamentul oficial al României la Skopje, cu 17 fotbaliști

La antrenamentul oficial de pe stadionul „Tose Proeski”, din Skopje, România a avut doar 17 jucători. Pe lângă Hagi, au lipsit Nedelcu, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău, care au fost contacți direcți ai mijlocașului de la Rangers și au fost nevoiți să aștepte rezultatului testului PCR, care a venit după antrenament. Cei trei sunt negativi și pot juca în această seară.

Cum ar putea arăta România cu Macedonia de Nord: Niță - Rațiu, Chiricheș, Nedelcearu, Camora - Cicâldău, Nedelcu, Stanciu - Cordea, Man, Sorescu

Sunt sigur că mâine vor juca 4-3-3, cu presing foarte sus, ultraofensiv, dar trebuie să vedem și starea gazonului, care ne poate dezavantaja, precum și spațiile din apărare. În mare parte avem în minte posibilii titulari, cu două semne de întrebare. De când am venit la echipa națională ne-am tot confruntat cu astfel de situații, avem planurile B și C puse deoparte. Sperăm că nu va fi nevoie să aplicăm planul C, atunci nu am avea foarte multe soluții pe bancă.

Cred că vor fi două partide diferite, cea de mâine va fi mult mai grea decât turul. Au schimbat antrenorul, sistemul de joc, sunt mult mai agresivi fără minge și mult mai rapizi pe tranziția pozitivă. În plus, calitatea individuală a lor face din Macedonia de Nord o echipă foarte bună în posesie.

Macedonia de Nord are jucători reprezentativi, precum Elmas, Bardhi. Îmi place că fiecare jucător se pune în slujba echipei, este o echipă mult mai periculoasă decât cea pe care am întâlnit-o la București. Probabil că venirea noului antrenor a fost un avantaj, acum fiecare jucător vrea să demonstreze că merită să fie titular.
- Mirel Rădoi

+19 FOTO

VIDEO Totul despre Macedonia de Nord - România

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Cum ajunge România la baraj? 3 scenarii posibile înaintea duelului cu Macedonia de Nord

Mirel Rădoi și Vlad Chiricheș, conferință de presă înainte de Macedonia de Nord - România: „Partidă mult mai grea decât cea din tur”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
tororosso
tororosso  •  08 Septembrie 2021, 17:19

Camora este răsuflat și vor trece macedonii prin el precum sfoara prin mămăligă . Indiferent cu cine vor juca șansa de egal este mică . Macedonia are un lot solid și vor face totul a obține victoria .

cirus11
cirus11  •  08 Septembrie 2021, 11:59

Pentru ca atunci cand a fost Manea la Nationala a fost bulevard. Ratiu a fost foarte bun cu Islanda, toate centrarile au venit dinspre stanga, de la Camora, dupa ce l-a schimbat pt ca nu mai rezista fizic imediat au inceput atacurile si pe partea lui. Practic Radoi trebuie sa baga pe cei 2 care sunt mai buni defensiv, nu pe atac pt ca el considera ca Macedonia o sa ne atace puternic si are dreptate. Acum intre Camora si Tosca... nu stiu care e mai bun defensiv, pe atac ar fi Camora.

adrianciprian
adrianciprian  •  08 Septembrie 2021, 11:56

Ăsta vorbește că nu înțelege ceva ce nu s-a întâmplat încă. Vorbește să n-adoarmă.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează