FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-3

Atac dezlănțuit la Chiricheș: „Șmecherul ăsta ne-a păcălit pe toți! Lasă-te și lasă-ne!” + Pițurcă se pune scut în fața căpitanului

Vlad Chiricheș (în stânga) a bifat, contra Muntenegrului, cel de-al 75-lea meci la națională / Sursă foto: Imaga Images +31   FOTO
Vlad Chiricheș (în stânga) a bifat, contra Muntenegrului, cel de-al 75-lea meci la națională / Sursă foto: Imaga Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2022 10:15 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2022 11:59

Marcel Pușcaș, președintele lui FCU Craiova, fost candidat la alegerile FRF, îl desființează pe Vlad Chiricheș (32 de ani), pe care îl consideră principalul vinovat pentru rezultatele naționalei din ultimii ani. 

Contra Muntenegrului (0-3), meci în care a greșit din nou flagrant, stoperul a bifat cel de-al 75-lea meci în tricoul primei reprezentative. Într-un mesaj publicat pe contul său de Facebook la scurt timp după meci, Pușcaș n-a avut milă de căpitanul primei reprezentative, pe care l-a tras la răspundere pentru toate gafele acumulate în ultimii ani. 

Marcel Pușcaș îl pune la zid pe Vlad Chiricheș: „Vă dați seama cum poate păcăli fotbalul?”

„Băiatul ăsta, «lider» și căpitan al naționalei a bifat a 75-a selecție. Peste Costică Ștefănescu, dar egalul lui Cornel Dinu. Va dați seama că timp de 10 ani n-a avut contracandidat? Vă dați seama cum se poate păcăli fotbalul? I-a păcălit pe antrenorii români, pe impresari, cluburi și suporteri. Nu e prost! E chiar șmecher de șmecher.

În această campanie Nations League a reușit în patru jocuri s-o comită de 5 ori. Azi doar la primele două goluri și era să dea și-un autogol. În 2016 îi spuneam lui Daum că nu e fundaș central pentru că e comisar- șef în acel post. Mi-a dat dreptate. Urmașii neamțului, Contra, Rădoi și Iordănescu jr au continuat să-l folosească pe post de fundaș în care, vorba lui Cornel Dinu, face filaj și nu marcaj. 

E mereu în zonă, dar niciodată nu intervine. E mereu cu mâinile la spate in careu, indiferent de zonă, distantă și unghi, vezi Doamne! pentru a nu comite vreun henț, uitând că brațele au și rol de menținere a echilibrului. E penibil de-a dreptul. Nu dă cu capul in minge, neam. Tânărul Edi Iordănescu nu l-a scos din lot, nu l-a scos nici din linia de fund, unde e pericol public și în consecință poate fi scos el din funcția de selecționer”, a scris Pușcaș pe Facebook. 

Marcel Pușcaș: „Chiricheș e liderul decăderii echipei naționale”

Așa se întâmplă când evidența îți e străină, când ești fricos și când apleci urechea spre cine nu trebuie. Mă refer la acest păcălitor al fotbalului, pe nume Chiricheș, pentru că el este chintesența echipei naționale în ultimii 10 ani. 

El este liderul decăderii continue a echipei României. Ceilalți jucători sunt doar o consecință. Chiricheș este un model de, așa nu. 75 de selecții înseamnă mult. Pentru el și mai ales pentru noi. Pentru fotbalul românesc nu mai zic. Vlad dragă, lasă-te și lasă-ne! Nu ne mai chinui!

- Marcel Pușcaș

Pițurcă se pune scut: „Chiricheș e cel mai valoros din echipa noastră”

Dacă Pușcaș l-a „masacrat” pe Chiricheș, fotbalistul integralist în cele patru meciuri din Nations League a fost apărat de Victor Pițurcă, fostul selecționer care a calificat „naționala” la două turnee finale. 

Chiricheș e cel mai valoros din echipa noastră. Nu poate juca singur. Orice greșeală a lui e contabilizată, fiind și căpitan. În România, toți suntem judecători. Judecăm pe unu care face ceva. Cu mine de ce nu greșea atât de mult?”, a declarat fostul selecționer, în direct la Pro X. 

Cea mai neagră seară! Note între 2 și 4 după umilința suferită de România cu Muntenegru + Edi Iordănescu a luat 1!
ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-3
Cea mai neagră seară! Note între 2 și 4 după umilința suferită de România cu Muntenegru + Edi Iordănescu a luat 1!

Vlad Chiricheș, egalul lui Chivu la numărul de banderole

Căpitanul Vlad Chiricheș a jucat aseară meciul 75 în tricoul naționalei și l-a egalat pe Cristi Chivu. 

Stoperul lui Sassuolo a purtat pentru a 44-a oară banderola, l-a depășit pe legendarul Costică Ștefănescu și a urcat pe locul 3 în clasamentul celor care au fost de cele mai multe ori căpitani, în spatele lui Gică Hagi (65) și Cristi Chivu (50). 

+27 FOTO

Tot aseară, Alexandru Maxim (31 de ani) a bifat cea de-a 55-a selecție la echipa națională a României. Mijlocașul de la Gaziantep i-a egalat pe foștii mari internaționali Ioan Sabău, Adrian Ilie, Miodrag Belodedici și Ioan Andone.

2a fost nota primită de Vlad Chiricheș în ediția de azi a Gazetei, după prestația lamentabilă din confruntarea cu Muntenegru

Clasamentul actualizat din grupa României

EchipăGolaverajPuncte
1. Bosnia6-48
2. Muntenegru6-37
3. Finlanda5-54
4. România1-63

VIDEO Marcel Pușcaș, la GSP Live: „Nu înțeleg cum nu a văzut nimeni până acum caracterul lui Chiricheș!”

Citește și alte știri despre naționala României: 

Edi Iordănescu, întrebat despre Anglia - Ungaria 0-4 » Cum a răspuns selecționerul

Prima reacție a șefilor FRF: „Să ne explice Edi!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  16 Iunie 2022, 14:21

https://www.youtube.com/watch?v=t7SpE_iBvv4 -----Vlad Chiriches

mehigh_ms
mehigh_ms  •  16 Iunie 2022, 10:42
Postat de anti_fcsb_superliga_psg_bayern pe 15 Iunie 2022, 17:43

Gigist gretos.

sa ne anunti cand ai si alta replica!! frustratule...

anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  15 Iunie 2022, 17:43
Postat de bigdeal pe 15 Iunie 2022, 17:03

Tu nu stii sa scrii bai baiatule. Tu ai luat bac-ul?

Gigist gretos.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează