FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-3

Prima reacție a șefilor FRF: „Să ne explice Edi!”

Mihai Stoichiță / Sursă foto: GSP +31   FOTO
Mihai Stoichiță / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2022 09:47 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2022 10:18

Din ce în ce mai contestat din cauza rezultatelor dezastruoase ale naționalei României, Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice a FRF, n-a fost prea vorbăreț la finalul meciului cu Muntenegru, pierdut de „tricolori”cu 0-3

Dacă în alte ocazii petrecea minute în șir în fața jurnaliștilor, Stoichiță a preferat să evite dialogul de data aceasta, mutând responsabilitatea pe umerii selecționerului Edi Iordănescu.

Să vorbească Edi și apoi putem să vorbim și noi, nu? Nu trebuie să vorbească Edi prima oară? Să ne explice Edi!”, le-a spus Stoichiță reprezentanților presei, în momentul în care a coborât la vestiare alături de Răzvan Burleanu și Gabi Bodescu

Edi Iordănescu, întrebat despre Anglia - Ungaria 0-4 » Cum a răspuns selecționerul
ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-3
Edi Iordănescu, întrebat despre Anglia - Ungaria 0-4 » Cum a răspuns selecționerul

Burleanu, Stoichiță și Bodescu au mers la vestiare, imediat după rușinea cu Muntenegru

După umilința trăită de „tricolori” în Giulești, cei mai importanți oameni din FRF, Răzvan Burleanu, Mihai Stoichiță și Gabriel Bodescu, au coborât la vestiare pentru a discuta cu fotbaliștii care au scris o nouă pagină neagră din istoria primei reprezentative.

Abătuți și îngândurați după un nou meci în care au fost apostrofați non-stop de suporteri, cei trei au fost surprinși de reporterii GSP în timp ce se îndreptau agale către vestiarul „tricolorilor”.

La interviurile acordate la finalul meciului, Edi Iordănescu a comentat apariția federalilor în respectiva zonă: „Au fost în vestiar, au fost alături de jucători. Federația ne-a oferit cele mai bune condiții, vreau să le mulțumesc celor de acolo pentru toată susținerea”.

Burleanu, contestat la România - Muntenegru

Facțiunile dure ale ultrașilor care încurajează echipa națională au continuat protestele la adresa lui Răzvan Burleanu și la meciul cu Muntenegru din Giulești. Astfel, pe durata primei reprize, șeful FRF a avut de îndurat nenumărate lozinci jignitoare din partea fanilor din toate punctele stadionului.

VIDEO Edi Iordănescu nu vrea să plece după România - Muntenegru 0-3: „Trebuie să facem o analiză la rece”

Citește și alte știri despre echipa națională a României:

VIDEO Dragomir, concluzii după dezastrul cu Muntenegru: „Greșești total! Ei nu sunt doar gropari”

În seara în care România a fost umilită de Muntenegru, Ungaria a demolat Anglia în deplasare! + Toate rezultatele de marți seară

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (16)
Hcm27
Hcm27  •  15 Iunie 2022, 20:30

Dom'Stoichita,Dom'Burleanu,dar n-ar fi mai bine sa ne explicați domniile voastre cum ați ajuns pe funcțiile astea și fum l-ati numit pe Nea Edy Iordănescu în funcția de selecționer,în detrimentul unor profesioniști ca Hagi,Gh.opescu,M.Raducanu,Raducioiu,Dan Petrescu,etc,care au jucat fotbal la cel mai înalt nivel și nu se jucau cu mingea ca pisica cu ghemul

lumaxus
lumaxus  •  15 Iunie 2022, 13:42

Poza din articol se intituleaza "Spagari gandind". Cred ca Edi face bani pe din doua cu astia.

mafa
mafa  •  15 Iunie 2022, 12:05

Cea mai proastă conducere FRF din istorie....scârba de voi.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează