FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-3

EXCLUSIV // VIDEO Dragomir, concluzii după dezastrul cu Muntenegru: „Greșești total! Ei nu sunt doar gropari”

Dumitru Dragomir / Sursă foto: GSP +31   FOTO
Dumitru Dragomir / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2022 08:59 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2022 09:21

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a încercat să identifice la GSP Live vinovații după eșecul istoric suferit de România în fața Muntenegrului, 0-3

În direct la GSP Live după înfrângerea drastică suferită de „tricolori” în fața Muntenegrului, Dragomir a vorbit și despre viitorul selecționerului Edi Iordănescu. „Dacă nu pleacă, își distruge singur cariera”, spune fostul șef al Ligii.

VIDEO Dumitru Dragomir: „Dacă Edi Iordănescu nu pleacă, își distruge cariera!”

„Întrebați groparii fotbalului românesc ce s-a întâmplat! Noi eram cu trei echipe în primăvara europeană și l-au băgat la pușcărie nevinovat pe Gică Popescu. Întrebați-i pe cei care nu desființează terenurile sintetice. 

Nu avem niciun viitor în fotbalul românesc. Uitați-vă la Ungaria ce poate să facă și ce fac ai noștri pentru sport. În șapte ani, au construit echipa pe care o au astăzi. Avem niște jucători intrați în dizgrația publicului din cauza rezultatelor, dar noi oricum nu mai avem niciun viitor. 

Ei nu sunt doar gropari! Sunt niște neștiutori ajunși în fruntea fotbalului. Cât despre Edi, dacă nu pleacă de la națională, își distruge cariera!”, a spus Dragomir, la GSP Live. 

Dragomir, schimb de replici cu Ștucan: „Cred că profesioniștii pe care îi tot apreciem nu mai sunt la curent cu ce se întâmplă în fotbalul mondial!”

A urmat un schimb de replici între Dragomir și jurnalistul GSP Costin Ștucan, invitat la emisiunea de aseară:

Costin Ștucan: „E și o chestie de strategie. Dar eu consider că fotbalul s-a și autosabotat, dincolo de influențele politice. Ce vreau să vă spun e că, dincolo de asta, strict pe fotbalul jucat în seara asta, jucătorii nu și-au respectat meseriea de fotbaliști.”

Dumitru Dragomir: „Iubitule, greșești total! Ei pur și simplu n-au valoare! Nu s-a făcut nimic pentru ridicarea fotbalului în această țară. Cu toate sporturile de echipe suntem la pământ. Nu s-a făcut nimic pentru marea performanță în ultimii 20 de ani. Suntem la pământ, rețineți”.

Costin Ștucan: „Vom fi în continuare la pământ. Nici măcar Academia Hagi nu produce jucători. Ei joacă bine doar cu Mioveni și Clinceni, în Liga 1, dar vedem ce se întâmplă în astfel de meciuri. Cred că profesioniștii pe care îi tot apreciem nu mai sunt la curent cu ce se întâmplă în fotbalul mondial!”

Dumitru Dragomir: „Doamne ferește! Nu s-a schimbat nimic în fotbal de 100 de ani, vedeți-vă de treabă. Știți de ce aveam rezultate înainte? Aveam maidane, jucătorii făceau antrenamente acolo două, trei ore în plus. Noi nu mai avem nici moral de competiție, fotbaliștii nu mai au încredere în ei. Le e frică de un rezultat prost, le e frică să nu greșească. Antrenori sunt foarte puțini, iar cei valoroși au îmbătrânit. Organizatoric, n-avem un cap limpede! Totul e haos!

Citește și alte știri despre echipa națională:

Cea mai neagră seară! Note între 2 și 4 după umilința suferită de România cu Muntenegru + Edi Iordănescu a luat 1!

Cadrul revoltător surprins de camerele TV imediat după dezastrul cu Muntenegru! Ce făceau oficialii FRF

Motivul incredibil pentru care VAR-ul n-a funcționat la rușinea cu Muntenegru » Ce s-a întâmplat în Giulești

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
lulu
lulu  •  15 Iunie 2022, 12:27

De fapt,*** ratingul. să iasă

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lulu
lulu  •  15 Iunie 2022, 12:26

O mare vina pt.unde se află sportul în general și fotbalul în special ,o aveți ziariștii prin promovarea acestor personaje nocive care s-au ocupat numai de escrocherii și mici gainarii și care acum au tupeul să se laude cu ele,în spiritul mistocaresc care ne caracterizează.Va aduc aminte că plângea cu lacrimi de crocodil la arestarea lui G.Popescu,altfel un mare fotbalist,susținând ca numai România poate fi atât de ingrată cu urare sportiv.In același timp,Hoeness ,câștigător de C.M,C.E,cupa Campionilor,președinte Bayern etc,își ispășească pedeapsa cu închisoarea fără sa se pună problema cine a fost.Fotbalisti că și Chiriches, Deac etc, la primele transferuri erau socotiți de acest găinar că valori mondiale.Promati în continuare asemenea caractere,inclusiv acolitulPascu,și sa radem cu ei ce manevre făceau și iaca unde am ajuns

alfabetta
alfabetta  •  15 Iunie 2022, 12:00

Oane de dimineță : ” A fost meciul cu Finlanda, și acum cu Muntenegru. Printre atâția specialist devin filozof. Ce scriu ziarele de specialitate ? Prostul de Boloni zâce că nu avem talente. Pe deasupra e și ungur. Dragomitică spune că O.Popescu joacă bine tactic. Ceee ? Becali cere pentru O.P. 50.000.000 de EURO.După jocul de ieri ce zâci nea Jiji ? Hai da hai . Ce spune Victor Orban ? Felicită echipa și mai scrie ” ACUM SĂ RĂMÂNEMI MODEȘTI ” Suntem pe un drum bun.Am câștigat la Londra cu 4 : 0 . Dar încă nu ne comparăm cu fotbalul englezesc.”

Vezi toate comentariile (9)
Comentează