FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2024

VIDEO / EXCLUSIV Îl critică pe Ianis Hagi: „El trebuia să vorbească, nu taică-su! Ce, mai joacă Gică?”

Adrian Porumboiu a vorbit despre atacul lui Gică Hagi la adresa selecționerului Edi Iordănescu
Adrian Porumboiu a vorbit despre atacul lui Gică Hagi la adresa selecționerului Edi Iordănescu

Articol de - Publicat joi, 16 martie 2023 09:40 / Actualizat joi, 16 martie 2023 10:32

Marin Barbu (64 de ani), coordonatorul Academiei Sepsi, a vorbit la GSP Live despre controversa iscată în ultimele zile: trebuia Ianis Hagi (24), mijlocașul ofensiv de la Rangers, convocat pe lista preliminară a stranierilor? 

CONTEXT: 

Marin Barbu: „Ianis Hagi trebuia să vorbească, nu taică-su”

Barbu e de părere că Ianis ar fi trebuit convocat, dar spune că se aștepta ca acesta să fie cel care ia cuvântul în spațiul public, nu tatăl lui.

Edi Iordănescu l-a sunat pe Ianis Hagi după ce nu l-a convocat: „Acum nu mai e dispus la așa ceva!”
PRELIMINARII EURO 2024
Edi Iordănescu l-a sunat pe Ianis Hagi după ce nu l-a convocat: „Acum nu mai e dispus la așa ceva!”

Ianis ar fi trebuit convocat, chiar dacă nu juca, pentru a reintra în circuitul echipei naționale, pentru a se obișnui cu atmosfera. Nu era un capăt de țară dacă Ianis Hagi era convocat. Și eu spun că era greu să joace titular, la Rangers joacă foarte puțin. 

Ce-i drept, dacă-l punea pe lista preliminară și nu era convocat, iar era supărare. Dacă era convocat și nu juca, iar era supărare. Pe mine mă miră că nu a reacționat Ianis. De ce să reacționeze taică-șu? Ianis trebuia să-și spună părerea, el joacă, nu eu, nici Gică Hagi. Ianis nu a comentat absolut deloc decizia selecționerului. Dacă aș fi fost fotbalist și nu m-ar fi convocat Iordănescu, mi-aș fi spus părerea”, a precizat Marin Barbu la GSP Live.

Trebuia Ianis Hagi convocat?

De la revenirea pe teren într-un meci oficial, consemnată pe 28 ianuarie, la un an și 7 zile de la accidentarea gravă pe care a suferit-o la genunchiul drept, Ianis Hagi nu a fost o prezență constantă la Rangers.

A jucat în doar 5 dintre cele 9 meciuri ale scoțienilor, o singură dată mai mult de 20 de minute. Iar la meciurile tari, finala Cupei Ligii cu Celtic și deplasările din campionat cu Livingston și Rangers, antrenorul Michael Beale nu l-a folosit deloc.

Ianis nu are gol sau assist de la revenire.

Trebuia Ianis Hagi convocat pentru meciurile din martie?

Da, ar fi ajutat
Nu, nu a jucat suficient la Rangers

Ianis este sănătos acum. Joacă puțin, nu poate mai mult, dar e sănătos. Adevărul este că nu a fost convocat nici măcar pe listă. Atunci, eu ca fost jucător și om de fotbal, vin și spun că Ianis nu e important pentru echipa națională și antrenor. Dacă era important, ar fi fost pe lista stranierilor! 

- Gică Hagi

Citește mai multe articole despre Ianis Hagi:

Controversa zilei e „Ianis Hagi
CONTROVERSĂ
Controversa zilei e „Ianis Hagi" » Udrea: „Hagi are dreptate, Edward n-are principii și echidistanță" vs Răureanu: „Hagi nu e obiectiv, vorbește ca un tată, nu ca un specialist"
Porumboiu tranșează conflictul Hagi - Iordănescu: „E fraier”
EURO 2024
Porumboiu tranșează conflictul Hagi - Iordănescu: „E fraier”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
Zazu
Zazu  •  16 Martie 2023, 17:24

Hagi a făcut academia ptr al propulsa pe fiu su! Clar! Sunt curios cât îl va mai ține ..."***"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  16 Martie 2023, 15:24

Tot tac-sau o sa-i bage dumicatu' pe gat si la 30 de ani, ca asa e la noi. O sa-i spuna unde sa joace, cat sa se antreneze, cu cine sa se insoare, etc. :))))))

opetrescu
opetrescu  •  16 Martie 2023, 11:41

In opinia mea, dreptul la opinie nu ni-l poate lua nimeni (deși dacă observăm noile incercari ale celor care guverneaza, incepem să avem indoieli si aici), asa cum noi comentam aici/oriunde vrem, asa are dreptul si Gheorghe Hagi, restul sunt ”palavre”.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează