FOTBAL  »  NATIONALA  »  ITALIA

Mario Balotelli a bătut "recordul" lui Budescu, Alibec sau Steliano Filip » Greutatea incredibilă cu care s-a întors din vacanță

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 11 septembrie 2018 16:11

Mario Balotelli (29 de ani) e acuzat că la finalul pauzei de vară ar fi cântărit nu mai puțin de 100 de kg!

Vârful italian al lui Nice a întârziat două săptămâni la reunirea formației, din cauza negocierilor cu rivala din Ligue 1, Marseille. Pe 17 iulie s-a întors în cantonament, sub comanda noului tehncian, Patrick Vieira, care a rămas perplex. Balotelli cântărea undeva în jur de 100 de kg, scrie L'Equipe.

Evoluția dezolantă din debutul Italiei în Liga Națiunilor, scor 1-1, contra Poloniei, l-a făcut pe selecționerul Mancini să îl excludă din lotul pentru partida cu Portugalia.

avem exemplele noastre

Cele mai recente exemple din fotbalul românesc sunt Constantin Budescu și Denis Alibec, capricioșii trecuți pe la FCSB. Primul și-a însușit porecla de "Sărmăluță" din cauza kilogramelor în plus, în timp ce vârful ajuns acum la Astra a stârnit în numeroase rânduri furia patronului. 

Un alt caz ilustru este cel al fostului căpitan dinamovist, Steliano Filip. Fundașul a fost acuzat că nu prinde lotul lui Hajduk Split din cauza problemelor de greutate. Filip a încercat să demonteze acest lucru, postând pe Instagram o fotografie în care se află pe cântar.

steliano

Vezi și: Dezvăluiri inedite despre Cristiano Ronaldo: "Colegii îi ziceau că Messi e mai bun și el răspundea «Da, dar nu arată atât de bine»"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  11 Septembrie 2018, 16:52

daca Budescu are porecla "sarmalutza"...autorul acestui articol sigur are porecla "prostutza" sau "impachetutza" (de peste).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează