FOTBAL  »  NATIONALA  »  NATURALIZARE

Mario Camora, la naționala României!? Dan Petrescu, anunț de ultim moment: „Sunt convins”

Mario Camora evoluează de aproape 8 ani în România // FOTO: GSP
Mario Camora evoluează de aproape 8 ani în România // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 martie 2019 19:28

Dan Petrescu, 51 de ani, noul antrenor al lui CFR Cluj, a declarat azi, în cadrul unei conferințe de presă, că fundașul stânga portughez Mario Camora, 32 de ani, e foarte aproape să dobândească cetățenia română, fiind de părere că acesta poate reprezenta o soluție pentru selecționerul Cosmin Contra. 

„Şumudică are ochi buni, Mario Camora a fost săptămâna asta la Bucureşti, la ambasadă, să aplice pentru cetăţenia română, iar dacă o va avea sunt sută la sută convins că selecţionerul României, Cosmin Contra, se va uita la el şi se va gândi serios să-l convoace”, a spus „Bursucul”, în conferința de presă de vineri. 

Mario Camora evoluează la CFR Cluj din 2011, perioadă în care a strâns 227 de meciuri și 6 goluri pe prima scenă fotbalistică a României.

Marius Șumudică, antrenorul lui Al Shabab, declarase în urmă cu câteva zile că brazilianul Junior Morais, în prezent la FCSB, și Mario Camora, fundașul campioanei CFR, ar putea reprezenta soluții pentru naționala României - Detalii, AICI!

Vezi și: Dan Petrescu și prima problemă la CFR: „Nu sunt mulțumit de lotul pe care îl am” + decizie importantă: „Vor fi titulari”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ge0x
ge0x  •  29 Martie 2019, 20:01

Morais în nici un caz, joaca mediocru. Și Camora dacă avea măcar 28-29 de ani. Asa la 32 spre 33 cam tarziu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează