FOTBAL  »  NATIONALA  »  NATIONALA

Marius Marin a recunoscut minusul naționalei: „Ne-a lipsit inventivitatea. Încă n-am demonstrat nimic”

Marius Marin foto:GSP
Marius Marin foto:GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2022 10:59 / Actualizat sambata, 24 septembrie 2022 11:46

Marius Marin (24 de ani) a tras concluziile după egalul dintre România și Finlanda, 1-1, din grupele Ligii Națiunilor. Căpitanul celor de la Pisa, ultima clasată din Serie B, a explicat care a fost minusul echipei naționale în partida nordicii.

Marius Marin a considerat că România putea pleca cu cele 3 puncte din Finlanda, doar că echipa nu a fost inspirată la finalizarea acțiunilor de atac.

Dumitru Dragomir, discurs aspru la adresa unui „tricolor”: „E lipsă de valoare!”
Finlanda - România 1-1
Dumitru Dragomir, discurs aspru la adresa unui „tricolor”: „E lipsă de valoare!”

Marius Marin: „Ne-a lipsit inventivitatea și n-am băgat-o în poartă”

„Ne-a lipsit inventivitatea în ultimii 20 de metri. Am ajuns acolo cu mingea, dar n-am băgat-o în poartă. La asta cred că trebuie să lucrăm mai mult pentru că avem un meci cu Bosnia, acasă, și ne dorim foarte mult să câștigăm”, a spus Marius Marin pentru AS.ro.

„Mă bucur că Mister are încredere și se bazează pe mine. Trebuie să rămân cu capul jos, să muncesc pentru că sunt la început și încă n-am demonstrat nimic.”, a mai precizat Marius Marin.

Marius Marin vrea să ducă România la Euro

„Sunt mulți ani de când n-am mai văzut naționala la un Campionat European. Ne dorim foarte mult și ar trebui să le facem cadou și suporterilor români pentru că așteaptă de mult timp această oportunitate”, a mai spus Marius Marin pentru aceeași sursă.

Marius Marin, suspendat cu Bosnia

Marius Marin nu va evolua în partida cu Bosnia-Herțegovina de acasă, după ce a fost avertizat în partida cu Finlanda. Mijlocașul l-a faultat pe Mikael Soisalo, care voia să plece pe contraatac și s-a ales cu un cartonaș galben.

La un cartonaș de suspendare s-au mai aflat Nicușor Bancu, Cristi Manea, Răzvan Marin și George Pușcaș.

Citește și alte articole:

Un „tricolor” a primit nota 4, cel mai mic calificativ al meciului Finlanda - România 1-1 » Cine au fost cei mai buni de pe teren

Anunţul unui oficial al FRF în cazul lui Edi Iordănescu » Ce se întâmplă cu selecţionerul dacă naţionala

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  25 Septembrie 2022, 08:00
Postat de magic4ever pe 24 Septembrie 2022, 13:08

Ce sa facem daca jucam cu Marius Marin care este un jucator limitat si a jucat toata cariera doar prin Serie B si Serie C...pe Stanciu si Cicaldau ii tinem rezerve si jucam cu Marius Marin care nu exceleaza la vreun capitol...

dupa dibla ta defecta niciun jucator nu e bun... dute si fa licenta pro si antreneaza o echipa fara jucatori.. vei tu cel mai bun manager!

magic4ever
magic4ever  •  24 Septembrie 2022, 13:08

Ce sa facem daca jucam cu Marius Marin care este un jucator limitat si a jucat toata cariera doar prin Serie B si Serie C...pe Stanciu si Cicaldau ii tinem rezerve si jucam cu Marius Marin care nu exceleaza la vreun capitol...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează