FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA 3-2

Avea Rădoi în lot fotbalistul care rezolva problemele din meciul cu Armenia? Șumudică: „Mai bine joc cu el închizător!”

Marius Șumudică (50 de ani) crede că Ovidiu Popescu (27 de ani) ar fi fost o soluție pentru postul de închizător, mai ales în finalul tensionat al eșecului cu Armenia, scor 2-3. +49   FOTO
Marius Șumudică (50 de ani) crede că Ovidiu Popescu (27 de ani) ar fi fost o soluție pentru postul de închizător, mai ales în finalul tensionat al eșecului cu Armenia, scor 2-3.

Articol de GSP - Publicat joi, 01 aprilie 2021 23:33 / Actualizat joi, 01 aprilie 2021 23:44

Marius Șumudică (50 de ani) crede că Ovidiu Popescu (27 de ani) ar fi fost o soluție pentru postul de închizător, mai ales în finalul tensionat al eșecului cu Armenia, scor 2-3. 

Ovidiu Popescu este jolly-joker-ul lui Toni Petrea la FCSB. A evoluat în acest sezon pe posturile de fundaș dreapta, fundaș central, fundaș stânga și pe cel care i-a adus consacrarea și transferul la trupa lui Gigi Becali, închizător. 

La națională, Mirel Rădoi l-a utilizat în partea dreaptă a defensivei. Popescu a fost integralist cu Macedonia de Nord și Germania, dar lăsat surprinzător pe bancă în Armenia. Șumudică spune că ar fi fost o soluție viabilă pentru a închide partida în ultimul sfert de oră de la Erevan. 

Marius Șumudică, soluție pentru mijlocul naționalei

Stanciu joacă incredibil la Slavia, iar eu îl aduc la 70 de metri de poarta adversă? Păi de ce? Când să faci schimbările, cum să le faci, apoi este foarte important începutul de joc, pentru că face parte din portofoliul oricărui antrenor.

Decât să joc fundaş dreapta cu Ovidiu Popescu, mai bine joc închizător cu el. Eu am avut încredere, tot timpul am zis că va fi un antrenor care va deveni unul foarte bun, dar a început cu stângul această campanie. 

+45 FOTO

Un jucător, număr 6, trebuie să aibă un tackling în fişa postului, joc de cap. Păi dacă voi îmi spuneţi că cei doi jucători din faţa apărării au aceste calităţi... Crețu a intrat fără minute, probabil e și un jucător mai emotiv, dar asta nu am de unde să știu, nu i-am făcut profilul psihologic”, a fost analiza făcută de Marius Șumudică, la TV Telekom Sport.  

VIDEO Mirel Rădoi: „La cum am arătat, am emoții și cu Liechtenstein!”

Citește și alte știri despre echipa națională:

INTERVIU EXCLUSIV Cum facem socoteala după Euro: „Să nu fim disperați! Important e să nu dispară jucătorii, cum s-a mai întâmplat”

Anghel Iordănescu pune tunurile pe 3 „tricolori” și se pronunță în privința lui Rădoi: „Poate se vor supăra pe mine”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
mattteo
mattteo  •  02 Aprilie 2021, 13:59

Stanciu are acele goluri si pase de gol la Slavia pt ca bate lovituri libere si cornere. Nu conteaza unde il pui. Ca il pui in spatele varfului, mijlocas stanga sau mijlocas central, daca nu are lovituri libere si coechipieri inalti, nu va avea reusite. El joaca si langa inchizator de multe ori la Slavia. Nu are dreptate Sumudica.

875360749272795
Costi Corabu  •  02 Aprilie 2021, 10:30

Eu pot fi subiectiv, dar Mitrita ar fi putut juca, iar in cuplu cau Mihaila cred ca puteam castiga mult in jocul ofensiv. Cat despre Bancu, prea multe critici, probabil in meciul cu armenii ar fi trebuit sa dea gol si sa apere si penalty-ul ca primeasca ceva aprecieri.

gigelos
gigelos  •  02 Aprilie 2021, 10:07

clar DA .Bicfalvi

Vezi toate comentariile (6)
Comentează