FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISRAEL - ROMÂNIA

EXCLUSIV Ce-i așteaptă pe „tricolori” în Israel, după apariția cazurilor de COVID » Măsuri speciale pe aeroport

România joacă marți, 29 martie, cu Israel // foto: Raed Krishan - GSP +34   FOTO
România joacă marți, 29 martie, cu Israel // foto: Raed Krishan - GSP

Articol de - Publicat sambata, 26 martie 2022 11:40 / Actualizat sambata, 26 martie 2022 13:31

Delegația României va fi supusă unor măsuri sanitare suplimentare la sosirea în Israel, ceea ce provoacă îngrijorare în rândul „tricolorilor” ca urmare a cazurilor de COVID-19 depistate în lot.

  • Israel - România se joacă marți, 29 martie, de la ora 20:45, pe stadionul din Netanya. Partida va fi live pe GSP.ro și în direct la TV pe Pro X.

Patru jucători din lotul primei reprezentative - Alexandru Mitriță, Florin Tănase, Răzvan Marin și Deian Sorescu -, plus „secundul” Florin Constantinovici, au fost depistați pozitiv cu COVID-19 la ultimele testări efectuate de delegația României înainte de zborul către Israel.

Cei 5 nu vor face deplasarea în Israel, unde delegația României va zbura duminică.

Scene violente filmate în stadionul Steaua, după meciul României » Forțele de ordine au folosit gaze lacrimogene
România - Grecia 0-1
Scene violente filmate în stadionul Steaua, după meciul României » Forțele de ordine au folosit gaze lacrimogene

Teste în aeroport înainte de Israel - România

Pentru ca virusul să nu se răspândească, autoritățile locale impune tuturor cetățenilor care intră în Israel testare în aeroport. Ca atare, și membrii delegației României vor efectua încă o serie de teste pentru COVID-19.

Ei vor rămâne în carantină, la hotel, în așteptarea rezultatelor, care vor fi primite într-un interval de 4, până la 6 ore. Persoanele cu test pozitiv ar intra în carantină pentru minimum 5 zile, conform regulilor locale. 

Exceptând jucătorii pozitivi cu COVID-19, este deocamdată incert dacă cei fotbaliștii care suferă de viroză respiratorie vor face deplasarea. Este vorba despre Denis Alibec, Nicușor Bancu, Cristian Manea și Dennis Man. Și Andrei Ivan, Vlad Chiricheș, Adrian Rus, Radu Drăgușin și Mihai Bordeianu au prezentat simptome de viroză.

Pentru a suplini absențele, Edi Iordănescu i-a convocat de urgență pe Claudiu Petrila (CFR Cluj) și Darius Olaru (FCSB).

VIDEO » Florin Gardoș, după România - Grecia 0-1

Mai multe știri despre echipa națională: 

Verdictul lui Dorinel Munteanu: „Haos! Nu-și respectă pozițiile”

Cornel Dinu îi reproșează lui Edi Iordănescu, după România - Grecia: „De ce a selecționat aceste «trotinete»?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
observator_federal
observator_federal  •  26 Martie 2022, 15:56
Postat de sibelius pe 26 Martie 2022, 14:16

Ca sa nu inceapa Eddy meciurile oficiale cu Mitrita-Puscas-Maxim care nu doar ca sunt invizibili in atac, dar mai fac si bulevarde in fata fundasilor laterali.

Pe bune, lui Tavi presa îi numără atingerile de balon, lui Mitriță i se "șterg" cu lejeritate toate acțiunile (inclusiv ocazia uriașă). Ca să vedeți până unde merge maniera servilă a massmediei sportive: din rezumatul meciului U21 România - Finlanda 2-1, faza de toată frumusețea cu Markovici plecat chiar de la linia de centru în terenul oaspeților, cu o cursă "gen Cămătaru" în care "a eliminat" doi adversari dar a bubuit transversala, LIPSEȘTE din rezumatul video pe youtube... Băi, copiii românilor trebuie să iubească fotbalul adevărat nu simulările - culegeți ce ați semănat!! (Rezumatul video al FRF e mai complet, dar - lucru bun! - nu are comentariu!)

108779877311497
George Ionescu  •  26 Martie 2022, 15:47

edy Politico ...de ce nu este bolnav ?

observator_federal
observator_federal  •  26 Martie 2022, 15:37
Postat de boierasul pe 26 Martie 2022, 12:28

Nu inteleg de ce mai au rost aceste amicale? Oricum nu jucam nimic. Bani cheltuiți degeaba.

Rostul acestui meci amical a fost cică ca să debuteze Tavi. Zi istorică care rămâne în amintirea veșnică a fecesebiștilor, când s-a materializat concepția tactică care ne dovedește ce mare antrenor este Edward. De trei ori felicitări!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează