FOTBAL  »  NATIONALA  »  BRAZILIA - ROMÂNIA, MIERCURI, ORA 3:50, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Matei s-a accidentat şi ratează turneul sud-american. Marica află azi dacă joacă împotriva Braziliei

Marica nu s-a pregătit aseară, dar speră să fie pe teren împotriva Braziliei
Marica nu s-a pregătit aseară, dar speră să fie pe teren împotriva Braziliei

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 07 iunie 2011 15:39

Ştefan Iovan şi Emil Săndoi au mari probleme de lot înaintea meciului amical cu Brazilia.

Cei doi interimari de pe banca reprezentativei au bătăi mari de cap în privinţa "primului 11" pentru meciul de mîine dimineaţă. După ce Mutu, Raţ, Săpunaru şi Tamaş s-au dat loviţi şi au refuzat să facă deplasarea în Brazilia, naţionala a mai pierdut un jucător, iar un altul este incert.

Selecţionat în ultimul moment pentru a-l înlocui pe Săpunaru, stelistul Gabi Matei a suferit o microruptură la picior şi va rata tot turneul sud-american. Iovan a spus însă că nu se pune problema să îl trimită acasă pe fundaşul de 21 de ani, iar acesta va face deplasarea cu lotul şi în Paraguay, urmînd să revină în România împreună cu restul delegaţiei.

Ciprian Marica află abia astăzi, în jurul orei 18:00, dacă poate juca împotriva Braziliei. Jucătorul lui Stuttgart n-a făcut anternamentul aseară, dar în această dimineaţă va face un antrenament singur, cu doctorul Pompiliu Popescu, să vadă dacă poate juca. Atacantul are entorsă la glezna dreaptă şi în funcţie de ce se întîmplă la anternamentul de azi se va lua o decizie.

"Nici nu mă gîndesc să nu joc. Dacă e nevoie forţez, găseşte doctorul nişte metode să mă facă apt de joc!", a spus Marica ieri, în cadrul unei conferinţe de presă

Echipa probabilă a României pentru meciul cu Brazilia: Pantilimon - Rîpă, Papp, G. Mureşan, Latovlevici - Antal, Bourceanu, Alexa, Cr. Tănase - Marica (Surdu), Alexe

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
beeswax106
beeswax106  •  07 Iunie 2011, 20:05

cum sa-si ia astia vacanta,cand esti convocat?..........Romania joaca cu Brazilia si astia isi iau vacanta..........rusine

alpin
alpin  •  07 Iunie 2011, 17:02

Matei s-a accidentat?! Te pomenesti ca l-a pus Iovan sa alerge! Sau sa loveasca mingea!! Apropo, cine e acest Matei? Joaca undeva?!?

danila
danila  •  07 Iunie 2011, 15:26

Astia am impresia ca, cu cit se apropie ziua meciului,cu atit unul cite unul clacheaza psihic!Mai bine ati fi facut un anunt la radio,acolo ca poate gase-ati niste romani (turisti) si ii bagati pe aia,asa cel putin avem o scuza!!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează