Articol de GSP - Publicat marti, 06 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 07 septembrie 2011 01:42
Inaugurarea Naţional Arena nu va însemna doar un meci de fotbal între România şi Franţa. Personalităţile care sînt aşteptate în tribună, printre care şeful FIFA, Joseph Blater, dar şi primarul Capitalei, Sorin Oprescu, vor putea mînca multe delicatese pregătite de firma de catering care a aprovizionat deja restaurantul din zona VIP a arenei.
Pe lîngă unele mîncăruri care nu ies cu nimic în evidenţă, gen salată din piept de pui şi piept de pui marinat cu sos chimichuri, vor exista şi alte preparate, printre care Salată de pere şi rocotta, dar şi cleşte de crad şi salsa de avocado, dar şi frigărui de mozzarella cu roşii.
În privinţa băuturilor, vor exista chiar şi din cele din categoria celor care în jurul stadionului sînt interzise a fi comercializate în ziua partidei. Pe lîngă apă plată, sucuri naturale şi energizant, VIP-urile vor avea la dispoziţie vin alb şi roşu, dar şi tării ca whisky sau vodcă
Meniul complet al VIP-urilor la România - Franţa
Bufet rece
- Salată din piept de pui afumat cu tăiţei de orez
- Salată de pere şi ricotta
- Cleşte de crab şi salsa de avocado
- Frigărui de mozzarella cu roşii
Bufet cald
- Pipet de pui marinat cu sos chimichuri şi cartofi la cuptor
- Şalău de Nil cu sos de şampanie şi risotto cu gorgonzola
- Calamar prăjit
- Creveţi cu pui la tigaie, varză chinezească, lime şi sos dulce-acrişor
Desert
- Tiramisu i sos de cafea
- Mousse de ciocolată cu zmeură
- Mousse de fructe de pădure şi crocant de migdale
- Sacher cake mousse
- Ananas, pepene roşu şu galben, piersici
Băuturi
Apă Minerală - Dorna
Băuturi răcoritoare - Coca-Cola, Fanta, Sprite
Sucuri de fructe - Cappy
Energizant - Burn
Bere - Ursus
Vin Alb şi Rosu
Whisky
Gin
Vodcă
Campari