INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Mesaj tranșant transmis lui Iordănescu și jucătorilor: „Vă e frică de Kosovo?! Bă, ați înnebunit?! Belarusul e în război de tremură chiloții pe ei”

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 decembrie 2022 18:10 / Actualizat duminica, 25 decembrie 2022 18:25

Echipa naţională a României va evolua în grupa I din cadrul preliminariilor pentru Campionatul European din 2024 cu Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus, Andorra. Prima reprezentativă va debuta pe 24 martie, în deplasare, în Andorra.

Prezent în studioul „Prietenii lui Ovidiu”, fostul antrenor Marin Barbu, trage un semnal de alarmă în ceea ce privește decăderea fotbalului românesc și vorbește despre situația la zi a echipei naționale de fotbal. 

Barbu spune că jucătorilor nu ar trebui să le fie frică pentru deplasarea în Kosovo, acolo unde sunt tensiuni etnice, cum nu ar trebui să le fie frică nici să meargă în Belarus, țară care susține războiul lui Vladimir Putin în Ucraina. România va întâlni ambele țări în preliminariile pentru Euro 2024. 

Marin Barbu la Prietenii lui Ovidiu: „Nu se mai pune suflet la echipa națională”

- Ce părere ai de echipa națională?
- Eu nu mă refer acum la Burleanu sau la ce e în Federație. Nu sunt doar ei de vină pentru decăderea fotbalului românesc. De vină sunt ăia de sus. N-au făcut nimic pentru sport! S-a dus fotbalul, s-a dus handbalul... Doar doamna Lipă mai ține steagul sus, felicitări, cu canotorii și copilașul ăsta de la înot. Și cu asta, basta, la revedere! Astea sunt talente de la Dumnezeu. Restul...

- Deci nu ești optimist.
- Nu sunt! Eu nu sunt. Numai când văd cu cât suflet se joacă la echipa națională... Asta mă face să nu fiu optimist. Dacă ne calificăm? Dacă venim cu sufletul sau jucăm la cel puțin jumătate ca Generația de Aur, putem să ne calificăm. Vă e frică de Kosovo?! Bă, ați înnebunit?! Ăștia sunt țară de doi ani, cum să-ți fie frică?!! Belarusul e în război, săracii, tremură chiloții pe ei. Cu Elveția n-avem nicio șansă, degeaba vorbesc de ei. Iar Israel o să fie o nucă tare, are echipă în grupele Champions League.

- În Edi Iordănescu crezi?
- Cred, dar nu antrenorul e pionul numărul unu la echipa națională. Acolo sunt jucătorii. Depinde ce face și el... Eu nu sunt foarte optimist!

CITEȘTE ȘI

Nicolae Stanciu dă vina pe jucători pentru dezastrul de la națională: „Dacă am retrogradat, atât merităm! Acolo ne este locul, chiar dacă ne e greu să acceptăm”
INTERVIU
Nicolae Stanciu dă vina pe jucători pentru dezastrul de la națională: „Dacă am retrogradat, atât merităm! Acolo ne este locul, chiar dacă ne e greu să acceptăm”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
Reconquista
Reconquista  •  26 Decembrie 2022, 23:31
Postat de sibelius pe 25 Decembrie 2022, 20:34

Multipla noastra campeoana s-a chinuit rau de tot cu omoloagele ei din Kosovo si Belarus.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  26 Decembrie 2022, 17:33
Postat de ionescugeorge77 pe 26 Decembrie 2022, 07:17

...Elvetia este echipa slaba ...cum sa iei 6 de la Portugalia ...noi trebuie sa avem 9 puncte dupa primele 3 meciuri ...

pai...a fost un accident ca a luat 6...in realitate e o echipa destul de ok, mnult peste noi

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  26 Decembrie 2022, 07:17

...Elvetia este echipa slaba ...cum sa iei 6 de la Portugalia ...noi trebuie sa avem 9 puncte dupa primele 3 meciuri ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează