FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Metoda inedită adusă de Rădoi la națională: "După fiecare meci, le trimit mesaje antrenorilor"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 decembrie 2018 21:13

Mirel Rădoi, selecționerul naționalei sub 21 de ani a României, a venit cu o metodă inedită de colaborare cu antrenorii ai căror jucători sunt printre "tricolori".

"După fiecare meci la națională trimit mesaje antrenorilor pentru a le spune ce antrenamente am făcut cu jucătorii. Antrenorii trebuie să știe câtă parte fizică a făcut jucătorul la națională.

Vreau ca antrenorii să vadă deschidere de la mine. Le trimit tuturor antrenamentele, intensitatea antrenamentelor, cât durează ședința de pregătire, dar și alte informații. Dacă eu am deschidere, atunci și antrenorii au încredere în mine. Niciodată n-am trimis raportul fără să fie prezentat Comisiei Tehnice", susține Rădoi la TV Telekom Sport.

Citește și:

Mirel Rădoi a oferit numele celor trei antrenori pe care dorea să-i aducă la naționala U21 înaintea sa: "Am făcut fiecare o listă"

Cel mai lăudat dintre tricolori » Rădoi surprinde: "E printre cei mai buni din Europa" + Ce jucător crede că seamănă cu el

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează