FOTBAL  »  NATIONALA  »  COMEMORARE

Michael Klein n-a fost uitat

Articol de GSP - Publicat marti, 03 februarie 2009 00:00

Aproximativ 250 de suporteri ai Corvinului l-au comemorat pe fostul fundaş al Hunedoarei şi-al naţionalei, Michael Klein, decedat în urmă cu 16 ani. Aceştia au afişat un imens banner pe care scria "Flacăra inimii tale arde între Castel şi furnale". Alte cîteva sute de persoane s-au adunat la bustul fostului jucător, unde s-au aprins lumînări, au fost depuse coroane de flori şi s-a păstrat un moment de reculegere. (Remus Suciu - Hunedoara)

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
 •  06 Februarie 2009, 00:14

totdeauna uitati de hunedoara de aici au plecat Lobont Mircea Lucescu Rednic Romulus Gabor si multi alti campioni acum bate vantul pe stadion CORVINUL o echipa uitata de toti

 •  03 Februarie 2009, 22:54

cam tarziu v-ati adus aminte de comemorarea unui international (90 ii) cu "greutate "in nationala cu rezultate bune...dar sunteti f.f. ocupati cu stenogramele lui JJ...RUSINE sa va fie ...ziaristi de 2 bani...

 •  03 Februarie 2009, 20:50

Daca Dan Petrescu a fost cel mai bun fundas dreapta pe care l-a avut nationala atunci cu siguranta Klein a fost cel mai bun fundas stinga; a fost o tragedie ca s-a prapadit atit atit de tinar.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close