FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

FRF, încă o replică pentru Boloni: „Ți s-a pus echipa națională pe tavă!”

Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iunie 2022 09:39 / Actualizat sambata, 25 iunie 2022 12:35

Mihai Stoichiță (68 de ani), directorul tehnic al FRF, a avut un nou mesaj pentru Boloni, după ce antrenorul lui Metz a declarat că nu a fost dorit cu adevărat la echipa națională de conducerea Federației.

Stoichiță consideră că Boloni a ezitat să preia naționala României, iar Federația a făcut tot ce a depins de ea la negocieri. Inițial, FRF a răspuns printr-un comunicat prin care a negat afirmațiile făcute de tehnician.

Gică Popescu a izbucnit după ce România U19 a pierdut în prelungiri barajul pentru Mondial: „Mentalitate fricoasă! Lasă-i să joace, să atace!”
ROMÂNIA U19 - SLOVACIA U19
Gică Popescu a izbucnit după ce România U19 a pierdut în prelungiri barajul pentru Mondial: „Mentalitate fricoasă! Lasă-i să joace, să atace!”

Stoichiță: „Lui Boloni i s-a pus echipa națională pe tavă”

„M-am uitat şi eu la ce-a declarat. Federaţia i-a pus echipa naţională pe tavă. «O iei sau nu o iei?». Şi cu asta basta, nu vreau să mai fac comentarii. A ezitat, şi-a făcut propriile lui calcule, probabil. 

Nu pot eu să-l judec. Practic, a avut o echipa naţională în mână. N-are sens să mai speculăm. Eu ştiu ce a fost şi îmi menţin părerea, i s-a pus echipa naţională pe tavă. 

Eu ştiu că trebuie să fac contract cu un antrenor care e convins că poate să facă treabă la echipa naţională. Şi atât”, a declarat Mihai Stoichiță la Orange Sport.

Declarațiile lui Boloni care i-au enervat pe șefii FRF

„Mi s-a dat un motiv pentru care nu puteam să primesc salariul pe care l-a avut Daum. Mi s-a spus că Federaţia are şi alte obiective acum. Printre care şi finanţarea Cupei Satelor. Iar treaba asta chiar m-a supărat!

E un argument copilăresc să pomeneşti de Cupa Satelor, când vorbeşti cu mine pentru postul de selecţioner”, a spus Ladislau Boloni pentru Adevărul.

Citește și:

Reacție din partea FRF după ce România a avut un parcurs de coșmar la EURO U19: „Mi se pare stupid să iei gol așa”

Greșeală împotriva României la „decisivul” cu Slovacia » Semnalizare eronată într-o fază iminentă de gol

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
iodutzalustrontziu
iodutzalustrontziu  •  26 Iunie 2022, 10:02

ipocrizie? da. stoichita ar trebui sa dea banii înapoi și Burleanu la fel pe cine s-au dus sa servească o cina cu Răzvan Lucescu? cum Adica nu era loc de telefon sa=ți spună clar dacă accepta postul de selecționer? nu . Luceștii recunoscuți pentru grandoare și arici la buzunare nu sunt recomandați ca oameni cu principii. tătucă fugea la turci după ce spunea ca este prea batrin pentru natioanala României. lașitate și *** curate. ca prezentare artistica arata perfect ca vin aia de la frf sa se roage de Lucescu cel mic iar el sa ii refuze și ăștia sa insiste . arata grecilor ce valoare are el. și asta pe banul contribuabililor nu? pai dece l-aș crede pe stoichitza care este depășit și trage de postul asta din lipsa de a mai fi capabil de ceva? ei nu se pot compara cu un om ce are educație care a muncit mult pentru România și a reprezentat-o afara antrenând echipe mari. mai este și stomatolog. el nu are nimic în comun cu politica cum au Burleanu și stoichita aruncați pe acolo de Vasile Dincu. Iordănescu cel latrin fost psd-ist. așa ca...nu va legate de Bölöni și nu pomeniți ca i-ați pus o echipa pe tava cu un contract ce nici un copil nu-l accepta. îl accepta "***" care știa ca nu va fi dat afara chiar dac a nu va reuși vreo performanta. colectivă comunisto /securista funcționează perfect. mi-e sila

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

savafutingura
savafutingura  •  26 Iunie 2022, 07:19

tara de *** , asa in politica asa in fotbal

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

savafutingura
savafutingura  •  26 Iunie 2022, 07:17
Postat de francklin67 pe 25 Iunie 2022, 19:14

*** *** si nu stii nimic despre trecutul lui Bölöni dar nici cunostinte fotbalistice nu ai se vede clar din comenturi***

e *** din frf si *** lu burleanu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează