FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GERMANIA 0-1

Rădoi, apărat de FRF pentru atitudinea curajoasă: „Se miră unii și de formula lui Pitagora...”

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, l-a felicitat pe Mirel Rădoi pentru curajul avut în România - Germania, scor 0-1. +49   FOTO
Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, l-a felicitat pe Mirel Rădoi pentru curajul avut în România - Germania, scor 0-1.

Articol de GSP - Publicat luni, 29 martie 2021 01:57 / Actualizat luni, 29 martie 2021 01:57

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, l-a felicitat pe Mirel Rădoi pentru curajul avut în România - Germania, scor 0-1. 

Mirel Rădoi a folosit o formulă ofensivă în fața Germaniei, fără vreun închizător veritabil. Mihai Stoichiță a apreciat curajul selecționerului și l-a lăudat pe Florin Niță, cel mai bun fotbalist de astăzi. 

Mihai Stoichiță, mulțumit de Rădoi, după România - Germania

„Se miră unii și de formula lui Pitagora, a lui Einstein. De ce să mă mire formula lui Rădoi? Mi-a plăcut organizarea noastră de azi. Am avut 3 ocazii de gol în debutul meciului, prin Tănase, Chiricheș și Keșeru. Cum să nu fiu de acord cu antrenorul cu care lucrez?! E colegul meu! 

Niță e un portar bun. Nu știu de ce ne mirăm că a făcut un meci mare... E titular în campionatul Cehiei, unul bun. E un portar de valoare, zic eu. Nu s-a speriat nimeni după retragerea lui Tătărușanu. S-au retras sute de fotbaliști din fotbalul nostru. Acum e momentul să descoperim alți tineri. În Armenia batem sigur, puteți să pariați. Nu o să merg acolo, dar câștigăm”, a declarat Mihai Stoichiță, după eșecul cu Germania. 

FOTO Cele mai tari imagini din România - Germania

+45 FOTO

Citește și alte știri despre România - Germania: 

Mirel Rădoi nu l-a iertat pe Mario Camora! Ce mutări a fost nevoit să facă, după eroarea din prima repriză

FOTO România a cerut ofsaid la golul marcat de Germania + doi „tricolori” au gafat

A rupt tăcerea după 12 ani! Ce s-a întâmplat la echipa națională: „Victor Pițurcă era foarte ciudat. A vrut să mă intimideze”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
223102608702428
Serge Sand  •  29 Martie 2021, 14:58

"Formula" lui Pitagora se numește de fapt Teorema lui Pitagora. Greu, foarte greu cu vocabularul

1379808958711398
Cornel Cantona  •  29 Martie 2021, 12:44

Ca sa joci ofensiv trebuie sa ai si mingea. Ne-au cam ascuns-o nemții aseară.... Cred ca și acum este Dică la stadion să o caute. În rest....un nimeni, fără CV, făra rezultate a ajuns să facă scoală la natională. Am mai avut doi nimeni care au venit să își relanseze carierele....cristofi și cosmini.... Olăroi, rednici, petrești, șumudici nu sunt de nasul nostru, că, na, nu sunt obedienți sistemului. Cu unul dintre acestia pe bancă am mai avea stoichiți țipători din tribună?

parpalache
parpalache  •  29 Martie 2021, 11:52

FRF a zis,FRF a dres,FRF il apara pe finu Mirel!Zii ba Stoichitza(adica ***),ce tot o mistificati cu FRF?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează