FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

VIDEO // EXCLUSIV Stoichiță îi trasează o sarcină clară lui Emil Săndoi: „Acesta e singurul obiectiv” + „Nu puteam cădea cu Lesotho sau Insulele Fiji”

Mihai Stoichiță
Mihai Stoichiță

Articol de , - Publicat miercuri, 19 octombrie 2022 13:22 / Actualizat miercuri, 19 octombrie 2022 14:19

Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice de la FRF, a trasat obiectivul pentru Euro 2023: România U21 trebuie să treacă de grupe.

Selecționata pregătită de Emil Săndoi a căzut în grupa B, alături de Spania, Croația și Ucraina. Toate meciurile „tricolorilor” se vor juca pe stadionul Steaua, România fiind gazda turneului, alături de Georgia.

Dumitru Dragomir, după ce a văzut grupa României U21 la Euro 2023: „Locul 4 e asigurat”
ROMÂNIA U21
Dumitru Dragomir, după ce a văzut grupa României U21 la Euro 2023: „Locul 4 e asigurat”

Mihai Stoichiță: „Obiectivul e să trecem de grupe”

„Obiectivul e același, să trecem de grupe și să mergem cât mai sus. Grupele de la celelalte două campionate europene au fost mult mai grele. Una e să joci cu Olanda și Germania, alta e să joci cu cine am picat acum. 

Acum avem Spania, care este favorita grupei. Croația a fost în grupă cu Franța, Anglia și cu noi în 2019. Trebuie să joci, nu poți să cazi cu Lesotho și cu Insulele Fiji. Obiectivul e să iasă din grupă. Ăsta e singurul obiectiv”, a declarat Mihai Stoichiță. 

Stoichiță, despre grupa Rmâniei în preliminariile Euro 2024: „Am avut șansă”

Mihai Sotichiță a vorbit și despre grupa României din preliminariile Euro 2024. Elevii lui Edi Iordănescu vor întâlni: Elveția, Istrael, Kosovo, Belarus și Andorra.

„Am avut șansa de a nu cădea în grupe mult mai grele. Trebuie să fim atenți, echipele sunt bune, nu trebuie să le subestimăm. Poate fi o rampă de lansare. Am avut o „dublă” bună la finalul Ligii Națiunilor (n.r. - 0-0 cu Filanda și 4-1 cu Bosnia), trebuie să continuăm”, a mai spus Mihai Stoichiță.

Cum arată grupele de la EURO 2023

  • GRUPA A: Georgia (gazdă), Belgia, Olanda, Portugalia;
  • GRUPA B: România (gazdă), Ucraina, Croația, Spania;
  • GRUPA C: Cehia, Israel, Anglia, Germania;
  • GRUPA D: Norvegia, Elveția, Italia, Franța.

Citește și:

Cum se poate califica România U21 la Jocurile Olimpice din 2024: sistem complicat și posibil baraj la București

Selecționerul Spaniei, după ce a aflat că înfruntă România la EURO 2023: „Ce bine că jucăm doar la București”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
elgabri
elgabri  •  19 Octombrie 2022, 17:40

Mihai Groparu !!

mihneailie030
mihneailie030  •  19 Octombrie 2022, 15:43

Pai ce, nea Stoichiță, cu Fiji era ușor? Nouă ne, ar fi greu și cu echipa femeilor de servici de la Senat, sa fim serioși!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează