FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

FRF are așteptări mari de la naționala U21: „Eu numai la titlul european mă gândesc!” + „Uitați-vă ce jucători avem, ăștia sunt titulari și la seniori”

Mihai Stoichiță, directorul tehnic de la FRF, este de părere că România U21 poate câștiga Campionatul European de tineret din vara acestui an/ foto:  Imago Images
Mihai Stoichiță, directorul tehnic de la FRF, este de părere că România U21 poate câștiga Campionatul European de tineret din vara acestui an/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 16 aprilie 2023 18:40 / Actualizat duminica, 16 aprilie 2023 18:56

Mihai Stoichiță, directorul tehnic de la FRF, este de părere că România U21 poate câștiga Campionatul European de tineret din vara acestui an.

  • Euro 2023 se desfășoară în perioada 21 iunie – 8 iulie, în România și Georgia
  • România U21 face parte din grupa B, alături de Spania, Ucraina, Croația
  • Toate meciurile „tricolorilor” mici din grupe se vor juca pe Ghencea
  • Celelalte stadioane din România care vor găzdui meciuri la Euro de tineret sunt Cluj Arena, „Dr. Constantin Rădulescu” și Giulești

Stoichiță a enumerat jucătorii de bază ai naționalei lui Săndoi, despre care crede că „ar putea juca și la echipa de seniori”. Directorul tehnic de la FRF crede că ei sunt principalele motive care îi permit să spere la titlu.

West Ham aruncă în aer lupta la titlu în Premier League! Revenire fantastică împotriva lui Arsenal » Clasamentul ACUM
PREMIER LEAGUE
West Ham aruncă în aer lupta la titlu în Premier League! Revenire fantastică împotriva lui Arsenal » Clasamentul ACUM

Mihai Stoichiță: „Eu numai la titlul european mă gândesc!”

„Eu le-am spus băieților când am fost la ei la Sibiu înaintea meciului cu Germania (n.r. 0-0): «Băi, chiar dacă am pierdut cu Portugalia (n.r. 0-2) și am fost așa cum am fost, sunteți atât de buni, încât puteți să puneți probleme oricui în vară și să vă duceți foarte, foarte sus».

Eu am spus că putem să devenim și campioni europeni. Jucăm în România, avem o echipă a cărei componenți joacă etapă de etapă. Birligea și Petrila sunt titulari la CFR Cluj, la echipa care se bate pentru campionat. Borza, Grameni, Louis Munteanu sunt titulari etapă de etapă și pe primul loc (n.r. - cu Farul). 

Merg la Craiova: Baiaram, Markovici, Cîmpanu care a marcat cu Farul, Screciu care n-a jucat, dar e excepțional. Trec la Steaua (n.r. - FCSB): Tavi Popescu. Ăștia pot fi titulari în echipa națională de seniori! Eu numai la titlul european mă gândesc! Nu știu, trebuie stimulați într-un fel, să le dai un țel oamenilor, nu?

Și dacă n-o să fiu campion european, ce o să se întâmple?! O să fim dați afară din țară sau ce?! Dar dacă-mi propun… De când n-a mai avut România trei posibile vârfuri la echipa națională de tineret ca Bîrligea, Markovici, Louis Munteanu?! Au fizic, tehnică, vitalitate”, a declarat Stoichiță, potrivit Fanatik.

Citește și:  

Căpitanul din Liga 1, născut la Rio de Janeiro, s-a stabilit în România: „Mamaia soției mi-a zis direct: «Ai grijă de fata mea, altfel...». Aici e bine să trăiești”

Problemele de sănătate cu care se confruntă Mircea Lucescu: „Am dureri. Eram plin de sânge!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  16 Aprilie 2023, 22:30

...ne au ciuruit ...chiar asa prosti ne cred cei de la federatie ?...desfiintati regula U21...ca nu i buna de nimik ...

tarnaveanu
tarnaveanu  •  16 Aprilie 2023, 19:53

„Eu numai la titlul european mă gândesc!” Individul ăsta e din alt film, ideal ar fi ca în meciurile cu echipe tari să nu luăm prea multe. Stoichiță e exact genul de personaj dubios, alunecos, duplicitar, care a contribuit la prăbușirea fotbalului mioritic.

valentindragobete
valentindragobete  •  16 Aprilie 2023, 19:53

Totuși întrebarea este întrebare: Stoichiță, ăsta, chiar există adică respiră aerul planetei ?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează