FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA

Mihai Stoichiță, două vești îngrijorătoare din Armenia: „Hai să vă spun cinstit”

Mihai Stoichiță (66 de ani), directorul tehnic al FRF, a oferit informații din cantonamentul „tricolorilor”, înainte de Armania - România.
Mihai Stoichiță (66 de ani), directorul tehnic al FRF, a oferit informații din cantonamentul „tricolorilor”, înainte de Armania - România.

Articol de GSP - Publicat marti, 30 martie 2021 18:05 / Actualizat marti, 30 martie 2021 19:09

Mihai Stoichiță (66 de ani), directorul tehnic al FRF, a oferit informații din cantonamentul „tricolorilor”, înainte de Armenia - România. 

  • Armenia - România e miercuri, de la ora 19:00, live pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

Armenia are cel mai bun start de campanie preliminară din istorie. A câștigat meciurile cu Liechtenstein și Islanda, iar moralul este excelent înaintea duelului cu România. Mihai Stoichiță spune că toate cele 4.300 de bilete puse la vânzare s-au vândut și că va fi o atmosferă deosebită. Fanii ar putea reprezenta un avantaj pentru gazde. Gazonul poate și el influența desfășurarea partidei. 

Mihai Stoichiță, detalii importante înainte de Armenia - România

„Nu avem nicio accidentare, nimic, totul a fost bine la antrenamentul oficial. E un interes enorm pentru meciul ăsta în Armenia. Toata lumea vrea la stadion, au fost stimulați de cele două victorii. Nu mă aștept să văd iar o victorie cu 5-0, atunci am avut și șansă, în urmă cu 3 ani, când era Daum. Concentrarea și seriozitatea sunt esențiale acum. 

Știm mai mult fotbal decât ei, le lipsește și jucătorul numărul 1. Sunt însă niște jucători foarte duri. Hai să vă spun cinstit, terenul nu este cel mai bun. Așa pare de departe, dar când sunt pase la firul ierbii, mingea sărea urât”, a declarat Mihai Stoichiță, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Sigur Mirel va face schimbări, se adaptează la echipa cu care joacă și la modul în care distribuie efortul. Eu cred că vor fi modificări.
- Mihai Stoichiță

Clasamentul din grupa României: 

Mihai Stoichiță, două vești îngrijorătoare din Armenia: „Hai să vă spun cinstit”

VIDEO Nicușor Bancu are încredere totală în Mirel Rădoi

Citește și alte știri din preliminariile Mondialului: 

VIDEO Mirel Rădoi, răspuns pentru cei care îi reproșează că nu îl folosește pe Stanciu unde trebuie: „Noi știm mai bine”

Chiar a fost Spider-Man! » Florin Niță, index InStat total spectaculos, peste Oblak și Courtois!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
ali.bec
ali.bec  •  31 Martie 2021, 08:21
Postat de 1ianuarie pe 30 Martie 2021, 23:30

Ce mai vreți și cu cioclul ăsta? Un linge-blide pe la FRF. Știe cineva ce îl recomandă pe neispravitul ăsta? Ca jucător nu știu,n-am văzut,n-am auzit,de antrenorat mi-e silă,atunci de ce ia banii ***?!?

Singura data când m-a impresionat cu ceva era cu beția crunta de la Warsovia pe care a tras-o cu Ioanitoaia.

gica.paunescu
gica.paunescu  •  30 Martie 2021, 23:45

Dintre toti cei aflati , acum in 2021, in anturajul echipei nationale de fotbal ( exceptand antrenorii nationalei, pe Belodedici),avand o functie in FRF ( coordonator al loturilor nationale , asa cred ca se cheama postul) dl. Stoichita este singurul care a jucat fotbal la nivelul primei divizii ( la Jiul Petrosani si Dinamo, atat stiu eu). Imi pare ca nu merita sa fie supus acestui tratament lipsit de politete ( cel putin). Stiu c-a antrenat nationalelel Armeniei si Panama, cat si alte echipe de club ( Steaua, la inceputul anilor 2000). Este vorbitor al limbii engleze ( cand merge in afara nu-i trebuie translator, credeti-ma). Ca nu-i un fost sportiv de nivelul lui Hagi, Popescu, Petrescu, etc, sunt de acord. Insa nici asa de jos sa nu coboram nivelul discutiei, cu bun simt putem fiecare dintre noi sa ne exprimam opinia. Asa ca, nu trageti in pianist ! PS Daca exista si alte nume de fosti fotbalisti despre care eu nu stiu sa faca parte din schema FRF , astept sa-mi fie aduse la cunostinta; scuze ptr omisiune, multumiri ptr informare. Servus,

1ianuarie
1ianuarie  •  30 Martie 2021, 23:33
Postat de Marcel Popa pe 30 Martie 2021, 22:06

Nationala Romaniei joaca la firul ierbii.Pe National Arena era nisip si sarea brazdele de iarba,ai uitat federalule.Nationala nu prea joaca ,asta trebuia spus.

Nu înțelegem noi...ăsta e om școlit bre,a făcut facultatea dă drepți,și îl văd și puțin galvanizat...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează