FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM

VIDEO Mirel Rădoi, răspuns pentru cei care îi reproșează că nu îl folosește pe Stanciu unde trebuie: „Noi știm mai bine”

Selecționerul Mirel Rădoi a prefațat partida Armenia - România, de miercuri, din preliminariile Campionatului Mondial.
Selecționerul Mirel Rădoi a prefațat partida Armenia - România, de miercuri, din preliminariile Campionatului Mondial.

Articol de GSP - Publicat marti, 30 martie 2021 16:33 / Actualizat marti, 30 martie 2021 20:38

Selecționerul Mirel Rădoi (40 de ani) a prefațat, astăzi, în conferința de la Erevan, partida Armenia - România, de miercuri, din preliminariile Campionatului Mondial. 

  • Armenia - România e miercuri, de la ora 19:00, live pe GSP.ro și în direct pe Pro X.

VIDEO Conferința lui Mirel Rădoi, înainte de Armenia - România

„Va fi altă partitură cu Armenia, valoarea jucătorilor e alta față de meciul cu Germania. Am avut deja o ședință în care am clarificat lucrurile bune și cele rele făcute. Nu vor semăna cele două meciuri. Noi nu încercăm să comparăm echipele. Vrem posesia, dar cât ne permit adversarele. Cu Germania am fi avut posesie doar dacă aveam o a doua minge”, a declarat Mirel Rădoi, în startul conferinței.

Mirel Rădoi, înainte de Armenia - România

...despre nivelul naționalei Armeniei: „Antrenorul lor a început să antreneze când m-am născut eu. Încearcă să aibă posesie și am observat un plus când nu joacă vedeta lor, Mkhitaryan. Atunci sunt mai agresivi. Chiar dacă nu fac pressing, au capacitatea de a plimba mingea dintr-o parte în alta. Spre exemplu, nu au forța irlandezilor, dar sunt mai iuți”.

...despre posibilele schimbări în echipă, pe fondul oboselii: „Rapoartele fizice sunt mult mai bune decât în perioada septembrie-octombrie. Atunci era normal, jucătorii nu făcuseră pregătire atunci, din cauza pandemiei. Acum e normal să fie mult mai bine. Nu e o diferență foarte mare între ei. Asta poate pentru că au fost investiții făcute la departamentul medical, pentru o recuperare rapidă”.

...despre postul pe care e folosit Nicolae Stanciu și randamentul scăzut de la lot: „Cred că zilele trecute a răspuns el. Spune foarte clar că venind la națională e un singur antrenament, sunt alte automatisme la echipa de club. Discutăm cu fotbaliștii, îi întrebăm ce poziție ar putea juca. E normal ca lumea să aibă alte părere, dar noi știm mai bine situația”. 

...despre criticile fanilor: „Așa suntem noi ca nație, 20 de milioane de antrenori. Important e să jucăm bine și să aducem punctele. Nu pot face promisiuni, dar vă pot asigura că jucătorii dau totul pe teren. Nu vor mai ieși cu capul plecat! Se poate îmtâmpla să nu fim cei mai inspirați, dar atitudinea va fi ceea care trebuie. Știam că va fi o provocare încă de la barajul cu Islanda”.

Clasamentul în grupa României: 

Mirel Rădoi, răspuns pentru cei care îi reproșează că nu îl folosește pe Stanciu unde trebuie: „Noi știm mai bine”

Citește și alte știri despre preliminarii: 

Scandal în grupa României! Fotbalist important exclus din lot pentru obscenități în fața camerei TV: „Mesajul e pentru ei trei”

Chiar a fost Spider-Man! » Florin Niță, index InStat total spectaculos, peste Oblak și Courtois!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
mafa
mafa  •  31 Martie 2021, 04:36

A ajuns Armenia sa ne fure somnul !!!..

223102608702428
Serge Sand  •  30 Martie 2021, 20:36

Arogant și ignorant acest impostor.

melcul_furios
melcul_furios  •  30 Martie 2021, 18:55

El stie mai bine. O sa stie la fel de bine si de ce nu se califica iar, ca de obicei.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează