FOTBAL  »  NATIONALA  »  SECUNDUL LUI EDI

Mihai Teja, interzis de Burleanu să vină lângă Edi? » Președintele FRF nu uită și nu iartă ce s-a întâmplat în 2014!

Edi Iordănescu și Răzvan Burleanu
Edi Iordănescu și Răzvan Burleanu

Articol de , - Publicat miercuri, 09 februarie 2022 09:00 / Actualizat miercuri, 09 februarie 2022 09:05

FRF decide azi secundul lui Edi Iordănescu. Mihai Teja este pe lista selecționerului, dar angajarea lui depinde de șeful Federației, care nu a uitat că în 2014 a lăsat tineretul și a plecat la Dinamo.

Selecționerul Edi Iordănescu, 43 de ani, are azi întrevederea decisivă cu șefii FRF, pentru stabilirea staff-ului tehnic. „Miercuri se va decide, avem o întâlnire cu Edi. Pe lista lui au fost și Teja, și Pancu, mai mulți. Se vor decide și preparatorii fizici și analistul video”, a anunțat ieri Mihai Stoichiță, în cadrul emisiunii Liga DigiSport.

Refuzat de Mihai Pintilii, Edi Iordănescu îl vrea acum ca secund pe Mihai Teja, 43 de ani, numai că angajarea acestuia este problematică. 

Din informațiile GSP, președintele FRF, Răzvan Burleanu, nu prea agreează cooptarea lui Teja în staff-ul naționalei. 

Motivul? „În 2014, când a fost numit selecționer la naționala de tineret U21, Teja a plecat după numai o lună la Dinamo. S-au făcut și presiuni ca Mihai să fie lăsat fără să plătească despăgubirile prevăzute în contract. Burleanu nu uită și nu iartă! Teja a mai fost în discuții să revină la tineret, dar Burleanu s-a opus”, au dezvăluit sursele Gazetei.

Mihai Teja, interzis de Burleanu să vină lângă Edi? » Președintele FRF nu uită și nu iartă ce s-a întâmplat în 2014!
Mihai Teja // foto: GSP

Varianta Jerry Gane, secund la națională

Dacă Burleanu nu cedează și refuză să îl angajeze pe Teja, următoarea soluție ar putea fi Jerry Gane, care a mai fost secund la națională, în mandatul lui Cosmin Contra. În discuții a fost și Vasile Maftei, dar sunt șanse mici să accepte.

Iordănescu jr. își cunoaște mare parte dintre colaboratori. Îi va moșteni din staff-ul lui Rădoi pe secundul Florin Constantinovici și pe antrenorul de portari Leontin Toader. Unul dintre preparatorii fizici va fi Cristian Dragotă, de la CFR Cluj, iar ca analist video va fi cooptat Alexandru Radu, poreclit „Cartof”, asistentul care l-a urmat peste tot, încă din copilărie, pe Edi.

Prima acțiune a lui Edward Iordănescu este „dubla” amicală cu Grecia (25 martie, stadion Steaua) și cu Israel (29 martie, în deplasare).

3.000 de euroeste salariul lunar oferit de FRF secunzilor de la prima reprezentativă

Am discutat de principiu cu Edi, suntem amici de mult timp, dar nu m-a sunat nimeni de la FRF. Cu președintele Burleanu am rămas în relații bune. Pentru orice antrenor e o mândrie să facă parte din staff-ul naționalei.
 
- Mihai Teja, antrenor

Citește și alte articole despre echipa națională:

Edi Iordănescu, replică pentru Victor Pițurcă: „S-a hazardat. Și el a făcut la fel”

Grecii au anunțat numele noului selecționer, cu o lună înaintea amicalului cu România » A fost coleg cu Dan Petrescu la Chelsea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
624094521074140
Bebe Hostiuc  •  09 Februarie 2022, 19:57

Sunt curios de unde va selecta jucatorii, cand vede acest campionat trucat, influientat de arbitrii,in care tinerii de perspectiva nu prea au loc, unde stranierii nostri fac mai mult tusa, unde....,dar stie el mai bine ce vreau sa spun. In orice caz ii urez bafta, fiindca are nevoie. Sa pera. Dum spiro spero, cum spunea latinul de pe olt.Doamne ajuta!

624094521074140
Bebe Hostiuc  •  09 Februarie 2022, 19:42

Atunci, intradevar Edi( fiul generalului cascheta ) a fost numit politic, precum Burleanu. De unde performanta, cand noi nu avem nici politicieni; vezi sosoaca,ponta,dancila , simion,ciolacu,catu,orban..si a-si putea sa ajung insirandu-i pe toti pana la miezul noptii? Cum sa avem sport, in cazul nostru fotbal, cand politica isi baga coada in el? Ce performante internationale au politicienii nostri? Daca fotbalul ca fenomen social se incastreaza in societate, cum este politica ei asa este si fotbalul. Cum este societatea, asa este si fotbalul. Vedeti alte tari cu performante. Sunt multe de spus , dar ma abtin.

rumunek
rumunek  •  09 Februarie 2022, 16:07

Cum adică “S-au făcut și presiuni ca Mihai să fie lăsat fără să plătească despăgubirile prevăzute în contract.”? Adică a intervenit cineva ca să aibă Dinamo antrenor? Și Președintele Burleanu s-a lăsat influențat, a cedat unor presiuni din afară, în detrimentul intereselor Federației? De necrezut…

Vezi toate comentariile (9)
Comentează