FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Edi Iordănescu, replică pentru Victor Pițurcă: „S-a hazardat. Și el a făcut la fel”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 08 februarie 2022 13:02 / Actualizat marti, 08 februarie 2022 13:21

Edi Iordănescu, noul selecționer al României, a răspuns în această dimineață declarațiilor date de Victor Pițurcă la începutul anului.

„Mă gândeam că Edi nu va sta mult la FCSB. De asta am declarat că va sta foarte puțin acolo. Edi Iordănescu nu are un psihic foarte puternic. Își face bagajul repede și pleacă. Ăsta e un minus pentru el, pe care sper să îl corecteze”, spunea Piți în ianuarie.

Iordănescu și-a găsit secund: un fost antrenor de la Dinamo și FCSB! » Aduce în staff și un om de la CFR Cluj
SELECȚIONER
Iordănescu și-a găsit secund: un fost antrenor de la Dinamo și FCSB! » Aduce în staff și un om de la CFR Cluj

Edi Iordănescu, replică pentru Victor Pițurcă

Acum, Iordănescu jr. i-a dat replica fostului selecționer.

„Am văzut că și nea Piți a spus că trebuie să lucrez la psihic și că trebuie să fiu mai stabil pe poziții. Cu tot respectul pentru dânsul, cred că s-a hazardat cu afirmația făcută. Știe foarte bine că sunt cazuri și cazuri, că sunt situații din care nu pot ieși. 

Dânsul a stat la Craiova câteva luni și nu cred că a plecat din cauza psihicului. Poate a plecat pentru că și-a dat seama de condițiile de acolo. E adevărat că am fost impulsiv, dar m-am mai temperat. Am fost orgolios, poate uneori până la extrem și în defavoarea echipei mele, dar au fost și momente trecute cu brio”, a declarat Iordănescu la ProX.

Selecționerul a mai dat detalii și despre:

... staff-ul echipei naționale: „Am apelat mai mulți antrenori, care pot îndeplini acest rol, din punctul meu de vedere. Vreau ca la sfârșitul săptămânii acesteia sau la începutul săptămânii viitoare să fie staff-ul complet.  Vom avea doi analiști video, doi preparatori fizici și încă un secund, pe lângă Constantinovici și Leo Toader. Decizia îmi aparține în exclusivitate”

... oferta lui Al-Fateh, din Arabia Saudită: „Primele contacte cu FRF au fost la finalul anului. Când au intrat în impas, m-am orientat spre altceva. Eram cu un picior și jumătate plecat.  Am refuzat oferta din  Grecia, dar aveam un acord în Arabia Saudită, mai lipsea doar semnătura. Am anunțat că refuz, pentru că naționala era o prioritate, iar cei din Arabia s-au cam supărat. Discuțiile erau avansate, mai lipsea să primesc biletul de avion”.

... împăcarea între FCSB și CSA Steaua: „Au existat anumite semnale că s-ar fi putut întâmpla ceva. Nu neapărat în viitorul apropiat, dar erau semnale. Dacă patronul FCSB își dădea concursul, s-ar fi găsit o cale de unificare. El știe ce are de făcut”

VIDEO Edi Iordănescu: „E un mare avantaj că am lucrat cu mai mulți jucători, chiar din vremea în care eram secund”

Citește și: 

Boloni, noi precizări: „Burleanu s-a răzgândit în avion” + „Cu tot respectul, eu nu sunt Edi Iordănescu”

Grecii au anunțat numele noului selecționer, cu o lună înaintea amicalului cu România » A fost coleg cu Dan Petrescu la Chelsea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
godot
godot  •  08 Februarie 2022, 15:01

Edi vorbește prea mult ca să poată fi relevant. Să tacă și să facă.

oltenia
oltenia  •  08 Februarie 2022, 13:47

Iordanescu si nea Puiu din nou antrenori. E bine per ansamblu dar sa se uite mai atent si sa ia jucatori de la echipele din Craiova nu doar dupa ce pleaca de acolo. Cat priveste Piturca, daca vrea 7 milioane de euro de la fondul proprietatea pentru pamantul de sub blocurile din craiovita care au apartinut unora care nu mai sunt dar exista niste drepturi cumparare de fosta FCU ....asta spune multe. Mai bine sa nu ia FCU niciun leu decat sa ia Piturca 7 milioane de euro pe nimic, pe ce ? antrenor nu a fost niciodata de fotbal ci de antifotbal sau de țurca mai bine zis.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează