FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

Mircea Lucescu a răbufnit în conferință: "Viitorul mi-l decid eu, nu federația"

Articol de - Publicat luni, 19 noiembrie 2018 19:10

Mircea Lucescu (73 de ani) nu se gândește deloc să plece de la naționala Turciei, deși a retrogradat în Liga C din Liga Națiunilor. 

La conferința de presă de astăzi, selecționerul român a clarificat zvonurile apărute, referitoare la linia pe care ar urma s-o tragă după amicalul cu Ucraina de mâine seară.

"Nu am vorbit cu nimeni despre asta, dar așa se face în toată lumea, ziariștii caută să vândă știrile. Eu nu împărtășesc cu nimeni gândurile și deciziile mele. Viitorul mi-l decid eu, nu federația.

Am promis să fac ceva și, dacă nu mă țin de obiectiv, atunci mă retrag. Voi continua să-mi munca și să fiu corect cu mine. Nu am nevoie de contract fără să muncesc. Nu este deloc ușor să înlocuiești fotbaliști de 30-32 de ani cu tineri", a declarat Mircea Lucescu

Vezi și: Mircea Lucescu a răspuns criticilor: ”Puteam să fiu un selecționer străin, ca Hiddink, dar eu trăiesc în Turcia”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
pepeci
pepeci  •  20 Noiembrie 2018, 10:40

***...nu se putea abtine sa nu se dea in spectacol.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marianbanica
marianbanica  •  20 Noiembrie 2018, 06:52

“referitoare la linia pe care ar urma s-o tragă “ ?!?!:)))

tonyys
tonyys  •  20 Noiembrie 2018, 06:10

Il dau turcii afara cu suturi in dos pe *** care i-a descoperit pe toti fotbalistii din lume de la messi si ronaldo pana la zidane si xavi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează