FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Mircea Lucescu l-ar avansa pe Burleanu într-o funcție nouă: „Ar fi foarte bun acolo!”

Articol de GSP - Publicat joi, 20 mai 2021 21:37 / Actualizat joi, 20 mai 2021 21:56

Mircea Lucescu (75 de ani) l-a lăudat pe Răzvan Burleanu și a declarat că-l vede pe acesta într-o altă poziție.

După ce l-a susținut la ultimele alegeri pe Ionuț Lupescu, contracandidatul lui Burleanu, antrenorul lui Dinamo Kiev a avut cuvinte de laudă la adresa președintelui Federației Române de Fotbal.

„Este un foarte bun administrator. L-aș fi pus ministrul Sportului! E bun ca administrator și va crește! Are relații la FIFA și UEFA. Acum, depinde ce va aduce pentru fotbalul românesc și ce va reuși să facă. 

Mircea Sandu a făcut ceva, adus o finală de Europa League, Campionatul European! Dar nu vreau să discut mai mult pentru că nu știu ce se întâmplă la FRF”, a spus Mircea Lucescu la „Digi Sport Special”.

Mircea Lucescu, dezvăluire-şoc: „Am sunat la Șahtior de mai multe ori și m-am oferit să-i ajut gratis”

Mircea Lucescu a povestit în presa din Ucraina că, după despărțirea de naționala Turciei, a încercat să revină la fosta sa echipă, dar Șahtior Donețk l-a refuzat. Apoi, a ajuns la Dinamo Kiev și a cucerit trei trofee din primul sezon. 

„După naționala Turciei, aveam nevoie de pauză, din cauza unor probleme de sănătate. Voiam să fiu acasă. Apoi, am sunat la Șahtior de mai multe ori și mi-am oferit ajutorul. Gratis! Creșterea tinerilor jucătorilor e complicată. Îmi doream să muncesc și simțeam că mai pot. Dar Șahtior a ales altă cale. 

Inițial, am crezut că mă vor consilier. Dar am fost acasă la frații Surkis și tatăl lor m-a convins să fiu antrenorul lui Dinamo. Mi-a zis așa: «Am 100 de ani. Nu mai vreau să trăiesc asemenea emoții niciodată. M-a surprins cu vitalitatea sa, cu modul de a vedea fotbalul, echipa, jucătorii. A fost minunat. M-am dus la Dinamo și am semnat contractul”, a spus Lucescu.

VIDEO Mircea Lucescu: "Am inventat un mod aparte de a antrena! Asta trebuie să faci pentru performanță și rezultate!"

Citește și: 

Lucescu a încercat să-l facă pe Șumi să se răzgândească » Dialog la TV: „Poate era mai bine să te duci la Steaua”

Gigi Becali s-a orientat rapid! A negociat la palat cu un nou antrenor: „Mai facem și mâine o rundă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
514091889218839
Mihai Buzea  •  21 Mai 2021, 13:36

Gresit. Este bun la DINAMO!!!!

caoradea
caoradea  •  21 Mai 2021, 09:30
Postat de publicer pe 20 Mai 2021, 22:04

Ce l mai periaza Luce senior pe securache asra mic! Poate ti l pune pe Razvanel la prima echipa))) daca l ai sustinut pe Lupescu nu piti sa apari in iposraza asta clar. Magraonul tot magraon

Vreau un articol cu realizarile, rezultatele lui Burleanu ....

publicer
publicer  •  20 Mai 2021, 22:04

Ce l mai periaza Luce senior pe securache asra mic! Poate ti l pune pe Razvanel la prima echipa))) daca l ai sustinut pe Lupescu nu piti sa apari in iposraza asta clar. Magraonul tot magraon

Vezi toate comentariile (3)
Comentează