FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Mircea Rednic face praf tactica lui Rădoi: „Sunt trist. De ce să joci așa?”

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 19:08 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 19:16

În urma remizei cu Irlanda de Nord, scor 1-1, România a reușit să prindă un loc în urna a doua valorică pentru tragerea la Campionatul Mondial din 2022, fiind ajutată de înfrângerea usturătoare suferită de Rusia în fața Serbiei (5-0).

Mircea Rednic, fostul fundaș cu 83 de selecții la națională, s-a arătat dezamăgit de tactica cu care Mirel Rădoi a abordat partidele din această toamnă. „Eu am jucat peste 80 de meciuri în echipa națională, când văd că avem așa obiective, sunt trist. Pentru mine, obiectivul la echipa națională trebuia să fie calificarea la Euro. De ce să joci cu cinci fundași într-un meci cu Irlanda de Nord, iar cu Islanda și Norvegia joci deschis, mergi cu pressing, te descoperi?”, a declarat Rednic, conform Digi Sport.

„Puriul” știe și ce a greșit Rădoi la meciul cu Islanda din barajul pentru Euro 2021, pierdut cu 1-2: „Dacă ar fi abordat meciul cu Islanda cum l-a abordat pe cel din Irlanda de Nord, aveam șanse să ne calificăm. Irlanda de Nord era cea mai slabă din grupă, noi a trebuit să primim gol ca să schimbăm sistemul, să aducem un jucător în spatele lui Alibec. Alibec a fost izolat, Man și Tănase, la fel, izolați în bandă. S-a văzut total schimbarea când a intrat Bicfalvi, păcat că l-a scos pe Alibec, că sunt sigur că venea și golul doi”.

Mirel Rădoi, contestat dur de Dorinel Munteanu: "Dacă avea onoare și verticalitate, nu trebuia să accepte naționala!"

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Primele explicații pentru retragerea lui Ciprian Tătărușanu: „Poate nu i se pare corect să mai vină așa”

Grupa ideală de calificare la mondial pentru România, în viziunea lui Sorin Cârțu: „Nu e mare șmecherie. Aș alege Italia”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
mehighms
mehighms  •  20 Noiembrie 2020, 09:41
Postat de Aurel Tiberiu pe 19 Noiembrie 2020, 21:00

Rednic e antrenor adevarat !

e slab antrenor.. dar tu batman

3871452942869470
Aurel Tiberiu  •  19 Noiembrie 2020, 21:00

Rednic e antrenor adevarat !

mihaiyahoo
mihaiyahoo  •  19 Noiembrie 2020, 20:02
Postat de mihaiyahoo pe 19 Noiembrie 2020, 20:00

Vezi,, deșteptule "ca strambu

Vezi,, deșteptule"a strâmbu asta făcea mai multa treaba ca"Râdoi" la națională! Și *** la Iași este antrenor Pancu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează