FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MACEDONIA DE NORD 3-2

Mircea Rednic, ironic după România - Macedonia 3-2: „Trebuie să le trimiţi taxiul ca să vină în zona lor”

Mircea Rednic (58 de ani) a criticat prestația defensivei României din victoria cu Macedonia de Nord, scor 3-2. +36   FOTO
Mircea Rednic (58 de ani) a criticat prestația defensivei României din victoria cu Macedonia de Nord, scor 3-2.

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 martie 2021 18:08 / Actualizat vineri, 26 martie 2021 18:55

Mircea Rednic (58 de ani) a criticat prestația defensivei României din victoria cu Macedonia de Nord, scor 3-2. 

  • România a câștigat primul meci din preliminarii Campionatului Mondial, 3-2 cu Macedonia de Nord
  • Pentru „tricolori” urmează partidele cu Germania (28 martie) și Armenia (31 martie).

Viitorul Constanța a câștigat amicalul disputat astăzi în compania celor de la FC Argeș, scor 1-0. La final, antrenorul Mircea Rednic a analizat prestația „tricolorilor” din duelul cu Macedonia de Nord. A lăudat inspirația lui Mirel Rădoi, dar cere o organizare mai atentă pe faza defensivă. 

Mircea Rednic: : „Rădoi merită felicitat”

„Trei puncte importante, mai ales ţinând cont de situaţia noastră. Bine că am câştigat. Merită felicitat Rădoi în inspiraţia pe care a avut-o în alegerea primului 11. Din punct de vedere ofensiv am arătat foarte bine. Probleme sunt în apărare, aceleaşi probleme pe care le-am avut şi anul trecut. Ar trebui să le rezolvăm pentru că trebuie să recunoaştem că am avut şi noroc. Ei au avut câteva situaţii până să marcăm noi. 

Acum am văzut că lumea critică axul central, apărătorii, dar nu numai apărătorii sunt de vină. Noi trebuie să învăţăm să ne apărăm cu toată echipa. Sunt câţiva jucători care, în momentul în care am terminat acţiunea, trebuie să le trimiţi taxiul ca să vină în zona lor”, a declarat Mircea Rednic conform TV Telekom Sport.

Fundaşii laterali au avut mult de suferit, Bancu şi Popescu, plus axul central, că cei doi mijlocaşi centrali sunt mai mult mijlocaşi ofensivi decât defensivi, iar adversarul şi-a creat multe situaţii de a marca
- Mircea Rednic, antrenor Viitorul

VIDEO. Mirel Rădoi, după România - Macedonia: „Ca la Middlesbrough. Chiricheș nu reușea să îi trezească”

Citește și alte știri despre România - Macedonia de Nord:

Lovitură grea pentru Florinel Coman » Ce se întâmplă cu „tricolorul” accidentat în meciul cu Macedonia de Nord

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Rădoi: „Nu poți să joci fără el!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  27 Martie 2021, 13:48

Orecare dreptate are si nea Rednic. Un semnal de ici, unul de colo si poate baietii se vor dezmetici si-si vor da seama ca victoria trebuie muncita si nu trandavita! Fara fite si vedetism siropos!!! Cand vei fi la Mondial, pe teren, pe micile ecrane si sub lupa antrenorilor de la echipele mari, TU vei fi, nu noi suporterii. Tu vei prinde un transfer de milioane ce n-a visat mamuca-ta si taica-tau. Hai, la munca!

jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  27 Martie 2021, 07:29
Postat de fabius_2014 pe 26 Martie 2021, 20:11

Rednic iar se cearta cu Hagi. La golul doi al macedonenilor, unul din jucatorii care nu s-a intors in aparare a fost Ianis.

La fel facea si taica-su, la placinte inainte, la razboi inapoi. Se ascundea in fata cand mergea jocul prost.

1213785285311900
Adrian Ionica  •  26 Martie 2021, 21:44

Are dreptate Rednic ! Daca jucam la fel luam 5 de la Germania ,mare noroc am avut cu Macedonia ca n au dat primii gol ca acum se discuta deja despre demisii..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează