FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

Mircea Sandu critică un „tricolor”: „Și-a bătut joc de națională” + spune că cel mai bun jucător n-a fost convocat de Iordănescu

Mircea Sandu (69 de ani), fostul președintele al Federației Române de Fotbal, a analizat prestația „tricolorilor” în mandatul lui Edi Iordănescu (43 de ani). +31   FOTO
Mircea Sandu (69 de ani), fostul președintele al Federației Române de Fotbal, a analizat prestația „tricolorilor” în mandatul lui Edi Iordănescu (43 de ani).

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iunie 2022 20:59 / Actualizat vineri, 17 iunie 2022 21:05

Mircea Sandu (69 de ani), fostul președintele al Federației Române de Fotbal, a analizat prestația „tricolorilor” în mandatul lui Edi Iordănescu (43 de ani). 

Mircea Sandu, președintele FRF între 1990 și 2014, urmărește în continuare meciurile primei reprezentative. Crede că Vlad Chiricheș și Nicolae Stanciu nu pot lipsi din  echipă. În schimb, îl critică dur pe Alexandru Maxim. 

Ilie Dumitrescu n-a mai acceptat explicațiile lui Stoichiță: „Mediocritate e și la Comisia Tehnică! E responsabilitatea ta!”
Liga Națiunilor
Ilie Dumitrescu n-a mai acceptat explicațiile lui Stoichiță: „Mediocritate e și la Comisia Tehnică! E responsabilitatea ta!”

Mircea Sandu: „Maxim și-a bătut joc de națională”

„La națională eu nu mai văd prietenii, asta contează la nivel de grup. Maxim și-a bătut joc de echipa națională când a intrat. Cu Iordănescu, Lucescu, Pițurcă, Dinu, Rednic, nu mai pupa echipa națională! Îl mai bagi a doua oară? Doamne, iartă-mă! Vă garantez că nu acceptau așa ceva, după acel meci pleca! 

Chiricheș a fost un jucător destul de valoros, nu se compară cu Popescu, Belodedici, Prodan, dar a fost un fotbalist bun de echipă. Dacă el nu va mai veni va fi un gol care trebuie completat cu cineva, nu știu cu cine. Nici jucătorii nu reprezintă un atu. Cel puțin cei 35-40 care au fost pe acolo.

Nicolae Stanciu e cel mai bun jucător al nostru la ora actuală, Ianis e accidentat, mai sunt Man, Coman... cam ăștia sunt. Din păcate, marea majoritate sunt de atac. Probabil vor dispărea Chiricheș, Camora din apărare, va fi greu”, a fost analiza făcută de Mircea Sandu, la Orange Sport. 

Mircea Sandu: „Ce făceam în grupă cu Suedia, Norvegia și Slovenia?”

„Ce ne făceam dacă picam în grupa în care e Serbia?! Cu Suedia, Norvegia și Slovenia. Sârbii îi cam bat pe ăia pe acolo, nu știu ce am fi făcut noi. Când ești într-o grupă ca a noastră, iar Savic și Jovetic nu joacă la Muntenegru, cu atât mai grav este să pierzi două meciuri cu ei.

Vine tragerea la sorți pentru 2024, în octombrie, dacă mai pierdem și prin septembrie un meci, te duci pe locul 60, o să fii în grupa 3 spre 4. Luxemburg și Malta sunt echipe care deja chinuiesc adversarul”, a mai declarat Mircea Sandu.

Clasamentul din grupa României de Liga Națiunilor

EchipăGolaverajPuncte
1. Bosnia6-48
2. Muntenegru6-37
3. Finlanda5-54
4. România1-63

Toate formațiile au câte 4 meciuri disputate

S-au jucat în grupa României:

  • 4 iunie: Muntenegru – România 2-0, Finlanda - Bosnia 1-1
  • 7 iunie: Bosnia-Herțegovina – România 1-0, Finlanda - Muntenegru 2-0
  • 11 iunie: România - Finlanda 1-0, Muntenegru - Bosnia 1-1
  • 14 iunie: România - Muntenegru 0-3, Bosnia - Finlanda 3-2

Urmează să se joace:

  • 23 septembrie: Finlanda – România, ora 21:45
  • 26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina, ora 21:45

VIDEO DEZBATEREA ZILEI » Ar trebui ca FRF să-i acorde în continuare credit lui Iordănescu?

Citește și alte știri despre echipa națională:

VIDEO Naționala papă-lapte! Un bosniac trecut prin Liga 1 îi pune la zid pe tricolori : „Sunt fricoși și fără patriotism”

EXCLUSIV Ședință explozivă între Răzvan Burleanu și Edi Iordănescu la Federație! Avem detaliile: „TAIE în carne vie și cu riscul de a rata încă o calificare!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
MaxiP
MaxiP  •  19 Iunie 2022, 02:00
Postat de 7even pe 18 Iunie 2022, 08:27

Ziarul lor,regulile lor.Nu-ti convine,nu citi.Ai avut o zi proasta si ai intrat sa scrii un comment ca sa refulezi.Ai scris mult si prost,in nota majoritatii de aici.Ai stofa de "agitator".Te-n....

Vezi ca am găsit aceeași regula și prin alt ziar, e mișto ca le iei apărarea, fiecare cu regulile lui și am ajuns departe. E, uite ca e contul meu, regulile mele, respectând regulile ziarului lor, care e de fapt problema?! Îmi place de ăștia ca tine, pe bune! Regulile lor, reacția mea, frustratule mai mare ca mine! Agitator?! Bai, asa as da sa apară niște agitatori pentru performanta! Legat de înjurătură, ăștia sunteți, atât puteti, te sfătuiesc sa taci ca să nu dai în penibil mai mult decât ai făcut-o deja. Altfel, limbajul tău, regulile tale, ți-o vei lua pe regulile altuia! Dacă tot îmi vorbești de reguli. Deci totul e în regula.

cj1960i
cj1960i  •  18 Iunie 2022, 10:17
Postat de creeperno807 pe 17 Iunie 2022, 22:35

Tu cu dragomir v-ati batut joc de fotbalul romanesc

Dar, se cred eroi.

7even
7even  •  18 Iunie 2022, 08:30
Postat de valyomanyd pe 17 Iunie 2022, 21:09

Opa, si Nasu' a iesit in decor, il vede mare jucator pe Coman :))))

Hopa si tu ai iesit in decor,ai crezut ca Dinamo e echipa de fotbal.Matineu,ora 11:))))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează