FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Naționala papă-lapte! Un bosniac trecut prin Liga 1 îi pune la zid pe tricolori : „Sunt fricoși și fără patriotism”

Bosnia - România 1-0 // foto: Raed Krishan
Bosnia - România 1-0 // foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iunie 2022 10:42 / Actualizat vineri, 17 iunie 2022 11:05

Enes Sipovic (31 de ani), fotbalist bosniac trecut prin Liga 1, consideră că jucătorilor români de națională le-a lipsit „un pic de patriotism” la meciurile din Liga Națiunilor din iunie. Fundașul central spune că România putea specula cu ușurință slăbiciunile Bosniei la meciul de la Zenica de pe 7 iunie.

Deși a avut câteva ocazii importante de a înscrie în meciul cu Bosnia, România a plecat fără punct sau puncte de la Zenica. Bosniacul Enes Sipovic, fost internațional de tineret, crede că „tricolorii” au dat dovadă de teamă în meciul contra naționalei sale și că nu au reușit să speculeze marea slăbiciune din jocul Bosniei.

Lovitura verii! Eric Bicfalvi, așteptat la o forță din Liga 1
MERCATO
Lovitura verii! Eric Bicfalvi, așteptat la o forță din Liga 1

Enes Sipovic: „România a fost un pic fricoasă în meciul cu Bosnia”

România mi s-a părut un pic fricoasă contra noastră. Nu știu de ce jucătorii s-au retras, de ce nu au ieșit la presing.

Dacă făceau un scouting bun la meciul nostru cu Finlanda, vedeau că de fiecare dată când finlandezii făceau presing sus, noi nu puteam ieși cu mingea la picior din apărare. România ne-a lăsat să jucăm.

Nu știu de ce România nu a jucat în benzi, de unde ar fi putut scoate mai mult.

Eu sunt fotbalist, încă joc. Selecționerul și staff-ul său știu mai bine ce e de făcut, dar era evident că dacă faci presing la fundașii centrali ai Bosniei ei nu aveau decât opțiunea de a întoarce mingea la portar, iar el să joace lung”, a explicat Sipovic la GSP Live.

Enes Sipovic: „La naționala României lipsește patriotismul”

Fost fundaș la Oțelul, Petrolul și fosta Farul, Sipovic crede că jucătorilor din naționala României le lipsește patriotismul. Drept exemplu îi dă pe croați.

„Lipsește patriotismul la naționala României. Au jucători foarte buni, tehnici, dar le-a lipsit un pic patriotismul. Sunt și obosiți, 4 meciuri mi se pare mult. Și Luka Modric a vorbit despre asta.

Muntenegru, Serbia, Slovenia și Bosnia au arătat patriotism, dar niciun jucător de națională nu-și iubește țara mai mult decât croații. Dacă te uiți la ei... pentru ei naționala e nivelul suprem din fotbal. 

Cel mai bun exemplu e Luka Modric. A câștigat Liga Campionilor, e superobosit, nu mai poate sta pe picioare, dar merge la națională, își lasă familia acasă și uite câte meciuri au câștigat!”, a spus Sipovic. 

Mai multe știri despre echipa națională: 

Ședință explozivă între Răzvan Burleanu și Edi Iordănescu la Federație! Avem detaliile: „TAIE în carne vie și cu riscul de a rata încă o calificare!”

Victor Pițurcă, interviu EXCLUSIV: „Simt și satisfacție pentru că naționala n-a mai avut rezultate după plecarea mea” » Analiză necruțătoare: „De ce vreți demisii acum?!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bajescu
bajescu  •  17 Iunie 2022, 20:01

“E superobosit”. Hai sa fim seriosi. Altii merg la serviciu 365 de zile pe an minus un concediu de vreo 20 de zile si nu sunt “superobositi”. Ca sa nu mai vorbesc pe ce bani.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează