FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BOSNIA, VINERI, 21:00, TVR 1, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mircea Sandu anunţă azi succesorul lui Răzvan: 1. Hagi, 2. Piţi, 3. Loţi

Mircea Sandu (stînga) a fost alături
de Răzvan în ultimele zile, după ce în
aprilie a vrut să-l demită
Mircea Sandu (stînga) a fost alături de Răzvan în ultimele zile, după ce în aprilie a vrut să-l demită

Articol de - Publicat joi, 02 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 02 iunie 2011 04:15

Acestea sînt variantele pe care şeful FRF le are pregătite în cazul în care Lucescu jr. demisionează după meciul cu Bosnia.


Chiar dacă Mircea Sandu l-a pistonat insistent pe Lucescu jr. în ultimele zile, incertitudinea în privinţa selecţionerului nu s-a risipit. Ca atare, preşedintele FRF va informa astăzi Comitetul Executiv asupra variantelor pe care le are pregătite în cazul în care Răzvan Lucescu va fi demis sau va renunţa el, indiferent de rezultatul partidei cu Bosnia.

Răzvan face pe confuzul
"Nici eu nu ştiu ce voi face după meciul cu Bosnia, sînt pure speculaţii de presă că aş pleca la Rapid", i-a spus Răzvan Lucescu impresarei Ana Maria Prodan după spectacolul caritabil la care selecţionerul a participat ieri dimineaţă alături de "tricolori". "Dacă va cîştiga, sigur Răzvan va continua la «naţională» pentru că vor creşte şansele de calificare", susţin colaboratorii săi de la lot.


Federalii cred că pleacă la Rapid
Şeful de la Casa Fotbalului ia în calcul inclusiv posibilitatea ca selecţionerul să demisioneze chiar dacă "tricolorii" înving mîine seară, cu toate că Sandu a afirmat că i-ar da credit în continuare lui Răzvan în cazul unei victorii. "Nu putem să nu observăm faptul că Răzvan îşi pregăteşte terenul pentru Rapid prin transferurile pe care le fac cei din Giuleşti", sînt circumspecţi federalii.

Naşu' mai speră la Oli
Astfel, împuternicit luna trecută de membrii Comitetului Executiv să caute soluţii pentru banca "naţionalei", Mircea Sandu va prezenta azi o listă cu trei nume. "Hagi e primul, Piţurcă al doilea, Boloni al treilea. Înaintea tuturor ar fi însă Olăroiu, care, deşi s-a înţeles cu Al Ain, are o clauză potrivit căreia dacă retrogradează la finalul acestui sezon poate rezilia contractul şi să preia «naţionala»", susţin oameni bine informaţi din FRF.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
kostea
kostea  •  02 Iunie 2011, 20:27

Cum ziceam, pe rand pleaca toti si veti ramane cu Mache, o sa trageti o linie si vedeti care "arunca" mai departe. Sa vezi atunci "antrenamente" langa cimitir...

gabryolet
gabryolet  •  02 Iunie 2011, 16:54

Parerea mea e ca Razvan nu se poate impune in vestiar datorita varstei apropiate dintre el si jucatori.Sa fim seriosi,el a fost ales in functie datorita ca se imbraca la 4 ace atunci cand sta pe banca!!!Asta-i tot.el N-ARE NICI O TREABA cu antrenoratul,nu e de nationala

telemea_de_oaie
telemea_de_oaie  •  02 Iunie 2011, 12:54

Poate nu pricepeti asha ca va spunem: NU NE INTERESEAZA SUBIECTUL! Atata vreme cat Nasul Sandu e in fruntea bucatelor si Mitica nu e la puscarie nu exista nici cea mai mica sansa sa mai vedem fotbal de valoare pe aici, pe meleagurile mioritice. O sa vedeti acest adevar reflectat in audientele de maine de la TVR. NU NE UITAM LA VOI.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează