FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA 1-0

Ipoteză nouă în cazul lui Mirel Rădoi: „Să așteptăm ultimele meciuri din grupă”

FOTO: Imago +21   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 12 octombrie 2021 16:40 / Actualizat marti, 12 octombrie 2021 16:41

Anghel Iordănescu a comentat anunțul făcut de Mirel Rădoi, care a spus că renunță la națională după ultimele două partide din preliminariile Campionatului Mondial, chiar dacă naționala se va califica la baraj.

Fostul selecționer crede că Rădoi își va schimba decizia după ultimele două meciuri din grupă și că acesta va fi pe banca României și la meciurile de baraj.

Anghel Iordănescu e sigur: „Poziția lui Rădoi va fi diferită după meciurile din grupă”

„Hai să așteptăm finalul meciurilor din grupă și, când România se va pregăti de baraj, vom vedea care e decizia lui Rădoi. Hai să-l înțelegem. A trecut prin multe și e tânăr, nu e obișnuit cu tăbăceala pe care i-ați tras-o. Probabil că se mai alintă și el.

El e singurul antrenor care cunoaște în amănunt tot ce mișcă la națională și mi-aș dori să continue. Trebuie să fie la națională și în bătăliile de la baraj. E un caracter puternic, dar nu ușor să treci prin ce a trecut el. Cred că Rădoi va avea o poziție cu totul și cu totul diferită după ultimele meciuri din grupă.

Era bine dacă nu făcea acele afirmații, dar eu cred că își va duce mandatul la capăt. Asta, din punctul meu, înseamnă și meciurile de la Campionatul Mondial”, a spus Anghel Iordănescu, în emisiunea „Liga DigiSport”.

VIDEO Mirel Rădoi, anunț-șoc: „Naționala României să își caute antrenor!”

„Am spus destul de clar că nu voi mai continua, dar ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situația mea. Nu încerc să pun presiune pe conducerea Federației să vină cu un contract. Dacă s-ar prelungi ar trebui să fie cu acordul meu. Îmi vine greu să cred că vreți să mai fiu aici după ce în tur nu mă mai voia nimeni. Nu are rost să mai discutăm. Mă știți. Dacă am zis așa, așa rămâne. Nu mă interesează.

Din luna noiembrie, echipa națională trebuie să își găsească antrenor. Indiferent ce se întâmplă, eu nu voi mai fi. Contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea. Contractul meu se termină, să aduceți pe cine vreți dumneavoastră.

E momentul ca acest ciclu să se termine, să vină altcineva să preia această echipă. Trebuie să treacă la alt nivel. Sunt tânăr, mă frământă că nu pot antrena zilnic. Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos. Nu știu cât va dura pauza. După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil. Deja știu că nu voi continua la echipa națională!”, a spus Mirel, în conferința de după România - Armenia. 

17 meciuria bifat Mirel Rădoi pe banca naționalei: 6 victorii, 3 egaluri, 8 înfrângeri și un golaveraj de 23-25

Citește și: 

7 scurte » „Rădoi, un munte de orgoliu și de încăpățânare. De ce pleacă? De ce ar mai fi stat?”

EXCLUSIV Decizia lui Rădoi i-a surprins pe membrii Comisiei Tehnice a FRF: „Așa sunt băieții ăștia tineri. Nu suportă criticile” » Ce prevedea contractul selecționerului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close