FOTBAL  »  NATIONALA  »  PORTAR

VIDEO Mirel Rădoi a încercat să-l convingă pe Tătărușanu să revină la națională: „Am văzut derby-ul Milan - Inter, m-am supărat pe el”

Ciprian Tătărușanu, portar AC Milan // foto: Guliver/gettyimages
Ciprian Tătărușanu, portar AC Milan // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2021 12:41 / Actualizat miercuri, 10 noiembrie 2021 14:36

Mirel Rădoi (40 de ani), selecționerul echipei naționale a României, a transmis că a încercat să-l readucă pe Ciprian Tătărușanu (35) la națională, fără a izbuti în demersul său. Rădoi glumește că „sunt supărat pe el”, după ce portarul a apărat un penalty în AC Milan - Inter 1-1

În urmă cu un an, Ciprian Tătărușanu, portar cu 73 de meciuri în poarta primei reprezentative a României, a ales să se retragă de la echipa națională. Selecționerul Mirel Rădoi a transmis astăzi, înainte de România - Islanda, că a încercat să-l convingă pe „Tătă” să revină în „tricolor”, fără succes însă.

Mirel Rădoi: „Am încercat să-l facem pe Tătărușanu să se răzgândească”

„Am încercat să-l facem pe Tătă să se răzgândească, dar nu a vrut. M-am bucurat când a apărat penalty-ul din Milan - Inter, dar în același timp m-am supărat pe el, pentru că sunt suporter al lui Inter. Am văzut meciul. În jurul meu erau foarte mulți cu Milan, eu singurul cu Inter. Mă bucur doar pentru el, atât”, a declarat Rădoi. 

VIDEO Rezumatul meciului AC Milan - Inter 1-1

Ciprian Tătărușanu explică penalty-ul apărat în AC Milan – Inter: „L-am studiat pe Lautaro Martinez”

După meciul cu Inter, fostul internațional român a dezvăluit care a fost secretul intervenției sale decisive:

„L-am studiat cu atenție pe Lautaro Martinez, împreună cu staff-ul. El era prima opțiune la executarea penalty-urilor. Pe Calhanoglu îl știam bine, dar problema a fost că și el mă știe.

Voi face tot ce pot pentru a continua așa. Maignan a sărbătorit din tribună penalty-ul salvat pentru că știe ce înseamnă asta pentru un portar. Ne înțelegem foarte bine de când a ajuns și l-am ajutat să se acomodeze.

Eu mereu m-am pregătit bine pentru a fi gata în momentul în care clubul are nevoie de mine, iar acum a venit momentul”.

De altfel, Tătărușanu este integralist la AC Milan de 7 meciuri.

Citește mai multe știri din conferința lui Mirel Rădoi: 

Mirel Rădoi, conferință de presă înainte de meciul cu Islanda: „Voi lua o decizie definitivă după cele două meciuri rămase”

Mirel Rădoi, revoltat de decizia autorităților: „Mi se pare incredibil! Ar fi fost cea mai bună campanie pentru vaccinare”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
gago747
gago747  •  10 Noiembrie 2021, 16:26

Ăăăă ... nu, mulțumim. Niță e de 10 ori mai bun la națională decît "Dezastre în Aer" Tătărușanu.

alenb
alenb  •  10 Noiembrie 2021, 15:27
Postat de Ionut Eugen pe 10 Noiembrie 2021, 15:00

***

Poate ai vrut sa zici cu 10 clase inferior lui tatarusanu. Unul e titular la Milan celalalt la Sparta Praga. Unul a aparat in Italia si Franta, la Fiorentina si Nantes, celalalt in Cehia.

torque07
torque07  •  10 Noiembrie 2021, 15:16
Postat de Ionut Eugen pe 10 Noiembrie 2021, 15:00

***

aha...am vorbit cu Nita aseara...avea programare la psiholog azi. :)))) Cand o sa ajunga Nita sa apere ce a aparat, unde a aparat si unde apara acum Tatarusanu mai vorbim. Pana atunci...e solutia cea mai buna intradevar, dar nu-l pune peste Tatarusanu ca nu e corect.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează